Kitap Künyesi
Yazar: Fatih Murat Arsal
Yayın Evi: Ephesus Yayınları
İSBN: 9786059232050
Sayfa Sayısı: 692
--reklam--
Beni Bırakma Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti
İnsanlara güveni olmayan yalnız bir kadın... Geçmişi tehlikelerle dolu yakışıklı bir adam...
Güzelliği tescilli bir mankenin eski bir mahkûmla ne işi olur? Kader sinsi yöntemlerle onları karşılaştırınca, beraberlikleri kaçınılmaz oldu.
Karakterleri farklı olsa da... Ayrılık kesin olsa da... Bir güç onları bir arada tutmaya kararlıydı!
Kalbi başkası için atan Gamze ihtiyaç duyduğu güven ve sevginin, mavi gözlü bir serseride olacağını nereden bilecekti? Kalbindeki ve bedenindeki her zerrenin ona ait olduğunu anlayamadı.
Ta ki bu özel adamı kaybedeceği ana kadar... Ta ki genç adam onun hayatından çıkıp gidinceye kadar… Ve arkasından bağıramadı bile! Keşke ona seslenebilseydi! Ve keşke ona diyebilseydi...
"Beni bırakma!"
"Özellikle bir erkek yazarın kaleminden, o dev gibi cüsselerine rağmen böylesine romantik, böylesine ince düşünceli ve gerçek anlamda korumacı erkek karakterler okumak gerçekten çok güzel bir his."
"Olağan Fmarsal etkisi; okurken hem sabırsızlıkla mutlu sonu bekliyorum, hem de o son hiç gelmesin istiyorum..."
"Kafamdaki Türk aşk romanlarıyla ilgili tabuları yıktığınız için size ayrı bir teşekkür borçluyum."
(Tanıtım Bülteninden)
--reklam--
Beni Bırakma Alıntıları - Sözleri
- Kendisini kabul etdirme çabası içinde, insanlar iyice saçmalarlar...
- Ölüm bizi ayırıncaya kadar ...
- Kendisini kabul ettirme telaşı içindeki insanlar ise iyice saçmalarlar.
- Hayat senin sandığın kadar kolay değil... özellikle de kadınlar için. Kimse kollarını açmış seni beklemiyor. Şunu unutma! Ne yaparsan kendine yaparsın.
- Hatasız hayat olmaz.
- "Ben... seni... arabama aldığımda... zaten aptalca bir maceraya... kendimi atmıştım Akın! Şimdi! Lütfen git! Git buradan! Sadece buradan değil, hayatımdan da çık git!"
- "Seve seve ölürümm senin için"
- “Bana bak! Nesin sen? Süpermen mi?”
- “Hayat senin sandığın kadar değil... Özellikle de kadınlar için. Kimse kollarını açmış seni beklemiyor. Şunu unutma! Ne yaparsan kendine yaparsın.
- "Kalbi başkası için atan Gamze ihtiyaç duyduğu güven ve sevginin, mavi gözlü bir serseride olacağını nereden bilecekti? Kalbindeki ve bedenindeki her zerrenin ona ait olduğunu anlayamadı. Ta ki bu özel adamı kaybedeceği ana kadar… Ta ki genç adam onun hayatından çıkıp gidinceye kadar... Ve arkasından bağıramadı bile! Keşke ona seslenebilseydi! Ve keşke ona diyebilseydi… "Beni Bırakma!"
- Sende göründüğün kadar duygusuz değilsin sanırım?
- “Bana bak! Nesin sen? Süpermen mi?”
- Görünüş ne kadar da yanıltıcıydı!
- Aralarında birbirlerine dokunmalarını engelleyen ama seslerini duymalarını sağlayan telden bir engel vardı.
--reklam--
Beni Bırakma İncelemesi - Şahsi Yorumlar
Cok uzun zaman olmustu bu kitabi alali yaklasik olarak 1 yil once ve sonunda okudum. Baslayip yarim birakmistim bir yil oncebi itici gelmisti bugun elimden birakamaz oldu ve bittti herzamanki gibi guzel ve akici bir kitapti ilk sayfaya okumaya baslayip bi anda kendii son sayfada buldum . Kedini okutan okucuya okutma şevkini ve merakini veren bi yazarlar. (Yasemin ÇÖREK)
Bugün size @fatih_murat_arsal ‘ın tutku serisinin 4. Kitabı olan Akın ve Gamze ile geldim. Gamze, çok ünlü bir manken olmasının yanı sıra dünyanın en güzel on kadınından bir tanesidir. 15 yaşında manken olmak için evden kaçıyor ve ailesi tarafından dışlanıyor. İşinde çok başarılı olan Gamze özel hayatındaki başarısızlıkları mutsuzlukları bu şekilde telafi ediyor. Soğuk görünümlü buz kadın sonunda sevdiği adamı bulduğunu düşünür. Kaan çok ünlü bir manken, uyuşturucu müptelası ve bu yüzden cezaevinde giren bir serseridir. Akın, her daim gülen, çok yakışıklı ve çok değerli bir asker. Ayrıca ülkesi için çok değerli bir timin üyesidir. Tamer ile gittiği görevde karşılaştığı küçük Zeyneb’in töre gereği katledilmesi ile kendini tutamayıp abilerini öldürür. Bu sebeple cezaevine girer. Arkadaşları sayesinde az ceza alır. Akın cezaevinden çıktığı gün Gamze’yle karşılaşır. Çok üzgün olan Gamze Elazığ’dan İstanbul’a yalnız gitmek istemez. O yüzden hiç tanımadığı adamı arabasına alarak İstanbul yolculukları başlar. Ancak hava muhalefetinden dolayı yolda konaklamaları gerekir. Akın’ın korumacılığı Gamze’nin çok hoşuna gider. Bu iki insan giderek birbirlerine çekilirler. Yolda yaşadıklarını mı merak ediyorsunuz? O zaman mutlaka okumalısınız. Buz kraliçesi ve her zaman güzel gülen bu adamın hikayesini. Aaaa bir de unutmadan Zeynep’in ailesi töre gereği Akın’dan intikam almak istiyor. Sizce Akın’dan intikam almak için Gamze’ye zarar verirler mi? Ayrıca Kaan var başına neler gelecek? Gamze ailesi ile buzları eritebilecek mi? Peki ya Gamze Akın ve Kaan arasında kalıp hangisini tercih edecek? Hepsi ve daha fazlası kitapta. Kitapla kalın . (BB)
Fatih Murat Arsal'ın kitaplarını çook seviyorum İki tane okumadığım kitabı kaldı onları da sipariş ettim zaten en kısa zamanda okuyacağım. Muhteşem bir kitaptı. gamze 27 yaşında bir mankendir. 15 yaşında evden kaçmış ve manken olma yolunda uğraşmıştır. Gamze kendisi gibi manken olan sevgilisi Kaan'ı hapishane de ziyaretinden dönerken bir adama çarpar. Yeni hapishaneden çıkmış olan Akın ile karşılaşır. Yollar çok kötüdür. Çok fazla kar yağmaktadır. Ve Akın'a Ankara'ya kadar arabasıyla yolculuk yapmasını rica eder. Yolda kalırlar. Vesaire.... akın ise 1,5 yıl cinayetten hapis yatmıştır. Evet yanlış duymadınız cinayet ama. Kitabı okuyunca anlayacaksınız iyi ki öldürmüş. Akın esasında eski bir subaydır. Gamze Onu saçları ve sakalı uzamış halinden biraz ürker. Ama Akın tıraş olduktan sonra inanamaz. Yolda ki her kadın dönüp Akın'a bakar. Akın aslında Gamze'nin sevgilisi olan Kaan'ın pislik bir herif olduğunu hapishane öğrenmiştir. Anlayamadığı ise bu kızın Ona nasıl aşık olduğudur. Akın kızın üzülmesine dayanamaz ve Ona yardım etmek için Kaan'ı hapisten çıkarmaya yardım eder. Çünkü Akın'ın çok güçlü dostları vardır. Devamını size bırakıyorum.... Bazı yerler de çok aksiyon var... Beğendim.... (Persephone)
--reklam--
Beni Bırakma PDF indirme linki var mı?
--reklam--
Fatih Murat Arsal - Beni Bırakma kitabı için internette en çok yapılan aramalardan birisi de Beni Bırakma PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan çoğu kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF'leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.
Kitabın Yazarı Fatih Murat Arsal Kimdir?
1968 Üsküdar doğumludur. Asıl mesleği teknik öğretmenliktir. Evli ve bir erkek çocuk babasıdır. Son yedi yıldır yazmış olduğu kitaplarla, aşkın gücünü, aile bağlarının önemini ve dostluğun sıcaklığını işlemeye çalıştı. Kitaplarında işlediği konularla, imkânsız görünen aşkları mutlu sonlarla taçlandıran yazar olarak tanındı. Bir erkeğin kaleminden kadın ruhunu apaçık anlatabilmesi her zaman merak konusu oldu. Erkek doğasının sırlarını satırların arasına gizleyerek hemcinslerinin daha anlaşılır olmasını sağladı. Kalplere dokunan hikâyelerinin bağımlılık yaptığı söylentisi çıktı. Aşk’ı yazan adam olarak akıllara kazındı.
--reklam--
Fatih Murat Arsal Kitapları - Eserleri
- Şahane Gelin
- Seni Sevmek İstemedim
- Anlaşma
- Nefretten Sonra
- Yalnız Gözlerin İçin
- Yemin
- Beni Bırakma
- Zor Kadın
- İki Renk Aşk
- Ismarlama Bebek
- Kusursuz Plan
- Buz Sıcağı
- İki Mükemmel Hata
- Aşk Başka Bir Şey
- Ödünç Aşk
- Kalbim Seni Unutmuşken
--reklam--
Fatih Murat Arsal Alıntıları - Sözleri
- Zafer öylece duruyordu. Sonra kaşlarını kaldırdı. "ciddi ol çocuk! Çay hazır mı?" diye sordu normal olmasına çalıştığı bir sesle. Halbuki bu neşesi soğuk yüreğine iyi geliyordu. "Narin midemde de açım diye sinyal veriyor. " (Buz Sıcağı)
- Saat ona kadar bir randevusu yoktu. Gazetesini okurken çayını yudumladı. Hiç değilse aklı biraz meşgulken hayatındaki iki kadını da düşünmek zorunda kalmıyordu. İşler biraz karışmaya başlamıştı. (Anlaşma)
- "Anılarımız olmazsa, acılara nasıl dayanırız?" (Kalbim Seni Unutmuşken)
- ''Nefret de neydi?Sevgi her şeyin üstesinden kolayca geliyordu.''! #edebiyat (Nefretten Sonra)
- Aralarında birbirlerine dokunmalarını engelleyen ama seslerini duymalarını sağlayan telden bir engel vardı. (Beni Bırakma)
- Görünüş ne kadar da yanıltıcıydı! (Beni Bırakma)
- Sen benim nefes aldığım havamsın, içtiğim suyumsun. Hayatımın anlamısın. (Seni Sevmek İstemedim)
- Ecrin neşe ile kıkırdadı. ”Sen de ne garip bir kadınsın abla ya… Kendime zengin bir sevgili bulmam mantıklı geldi de, adamın yaşına mı takıldın?” (Zor Kadın)
- Genç adam düşünceli bir şekilde onu süzdü.Sonra iç çekti."Sana aşık olduğumu anladığımda...sen beni gerçekten de işsiz bir serseri sanıyordun.Ilk sevişmemizde de sonrasında da bu düşüncen değişmedi.Benim gibi birisiyle ilişkini devam ettirmeyi veya evlenmeyi istemiyordun." "Öyle sanıyordum...Senden ayrılıncaya kadar!Ayrıldığımızda öyle acı çektim ki!" (Kusursuz Plan)
- “Değil... Bak, teklifimin seni şaşırttığını ve... biraz çılgınca olduğunu biliyorum. Fakat yapabiliriz. Seninle bu hafta numaradan evleneceğiz ve bir süre sonra da ayrılacağız. Anneme evliliğin bana göre olmadığını ispatladıktan sonra sorun kalmaz. Eminim beni uzun süre rahat bırakacaktır. Sonra ikimiz de yine kendi yolumuza gideceğiz. Sen yine eski hayatını yaşayacaksın. Arkadaşlarınla yine aynı evi paylaşırsın. İstersen kimse evlenip ayrıldığını bile bilmez. Paran da olduğu için mutlu bir öğrencilik yaşarsın. Ben de annemin çenesinden kurtulmuş olarak huzur bulurum.” (Anlaşma)
- - “Seni sevmediğim gibi bir düşünceye nasıl kapıldın?..” - ”Artık bana baktığında... o güzel gözlerin... gülmüyor!.. Bu beni çok yaralıyor.” (Ismarlama Bebek)
- Genç kız duruşunu dikleştirdi. Burnunu gururlu bir şekilde havaya kaldırmıştı. “Aramızda…” diye başladı yavaşça. “Aramızda size kırılacağım ve de sizi affetmemi gerektirecek kadar önemli bir samimiyet yok, Salih Bey! O yüzden rahat olun.” Yine özellikle sizli bizli konuşmuştu. Salih bunu hemen fark etmişti tabii. “Kızdın ama yine de!” dedi gülümseyerek. “Aniden bozan havaya, kırılan tırnağıma, sabah erkenden okula gidiyor oluşuma ve arabamın mazotuna sürekli gelen zamma da kızıyorum ama inan bana, bunlarla rahatça baş edebiliyorum.” (Ödünç Aşk)
- “Kızım... Sana garip gelmezse eğer?” Durakladı. Kendisini merakla süzen gelininin güzel yüzünü süzdü. Elini uzatıp düz, gür saçlarını yüzünden kıyıya çekti. “Eğer sen de uygun görürsen?.. Bana ‘Anne!’ diyebilirsin. İnan bana çok hoşuma gider!” Merve donup kaldı. Bu alımlı kadının sözlerinde ciddi olduğu belliydi. Dudakları sevinçle kıvrıldı. Güzel yeşil gözleri doldu. “Gerçekten mi?” diye sordu yavaşça. (Anlaşma)
- "Kalp... Sevdiğini asla unutmuyor!" (Kalbim Seni Unutmuşken)
- En mutlu olan insanlar, en çabuk affedip unutanlardır. (Zor Kadın)
- "O geçmiş sizi siz yapan bir sey." (İki Renk Aşk)
- Hayat ne garipti! Bir yandan alırken bir yandan veriyordu. (Kalbim Seni Unutmuşken)
- Ve.... genç adam hayatında ilk defa korkuyordu.. (Zor Kadın)
- Güney'in dudakları gibi,boğazı da kurumuştu şimdi.Kalbi deli gibi atıyordu.O kadar hızlı atıyordu ki,nasıl olup da adamın bunu duymadığına hayret etti.Bacakları üzerinde zorlukla duruyordu.Bu adil değildi!Hem de hiç adil değildi...Tahir ona öylesine usul usul yaklaşmıştı ki,aklına hiçbir savunma mekanizması gelmiyordu.Büyülenmişti adeta. (Yalnız Gözlerin İçin)
- Ah prensim! Keşke böyle gülümsemeseniz! Ömrünü doldurmuş buzdolabı gibi tekliyor kalbim. Gürültüsünden narin kulaklarınızın etkilenmesini hiç istemem. (Buz Sıcağı)
Yorumlar
0 yorum