Fazla Uzaklaşmış Olamam Döndür Beni - Son Cengiz Aydın Kitap özeti, konusu ve incelemesi
Fazla Uzaklaşmış Olamam Döndür Beni kimin eseri? Fazla Uzaklaşmış Olamam Döndür Beni kitabının yazarı kimdir? Fazla Uzaklaşmış Olamam Döndür Beni konusu ve anafikri nedir? Fazla Uzaklaşmış Olamam Döndür Beni kitabı ne anlatıyor? Fazla Uzaklaşmış Olamam Döndür Beni PDF indirme linki var mı? Fazla Uzaklaşmış Olamam Döndür Beni kitabının yazarı Son Cengiz Aydın kimdir? İşte Fazla Uzaklaşmış Olamam Döndür Beni kitabı özeti, sözleri, yorumları ve incelemesi...

Kitap Künyesi
Yazar: Son Cengiz Aydın
Editör: Caner Yaman
Yayın Evi: Hayykitap
İSBN: 9786052214428
Sayfa Sayısı: 120
Fazla Uzaklaşmış Olamam Döndür Beni Ne Anlatıyor? Konusu, Ana Fikri, Özeti
Yıllardır ayağı kırılan atları besliyorum aklımın ahırlarında.
Tekrar koşamayacaklarını biliyorum.
Bunu kimsenin anlamasını da beklemiyorum...
Umut böyle bir şey.
Fazla Uzaklaşmış Olamam Döndür Beni Alıntıları - Sözleri
- Şelalelerce cümle kurdum Küçük bir su birikintisi edemedim,
- Toparlanalım artık yolumuz hüzün, güz bizi bekler.
- Belki de susanlarındı bu dünya, Konuşanlar mahvetti.
- Sen uzaklara baktığın zaman umutlanıyorum . Her şeye inanasım geliyor. Seviyoruz melankoliyi , mum ışıklarını,sabahlamayı, muhalefefeti ve hep yolların umrundayız.
- Benim artık adım atamayacak gururlu yorgunluklarım var.
- Çok maske tanıdım çok maske de beni... İnsan yediği kazıklardan sonrasıdır.
- Şimdi sorma bana yarını, dün bizim değildi.
- Önce güvenmemeyi öğrenirsin,sonra inanmayı bırakırsın. Duygusu mantığı hiç edenlerin denklemi budur.
- Bir şeyler çok kırılmıştı.Üzülmüştüm, çok üzülmüştüm.Aradan çok hayat geçti, çok şehir, çok duygu geçti.Çok mesajı okumadan sildim.Şimdi yokluyorum kendimi, izin kalmamış, acımıyor.
- Bir kendimle konuşma seansında hiç fark etmedim kendimi.
Fazla Uzaklaşmış Olamam Döndür Beni İncelemesi - Şahsi Yorumlar
Bitti... Haftasonu sayıklaması... İnsan bu kadar kötülüğün, duygusuzluğun olduğu zaman diliminde yaşayınca; ses tellerine suslar büyütüyor ve iyice içine eğilip yüzleşiyor kendisiyle... Çiçekleriyle konuşan insanları şimdi daha iyi anlıyorum.... (Nazlı Karyağdı)
Yazarımızın eline emeğine sağlık fakat biraz yetersiz buldum.Gerek anlamlandıramadım,ara ara ahenk yakalayamadım.Maalesef üzülerek yazıyorum ki hiç beğenemedim. :( (Rumuz kim)
Kitabı ilk gördüğümde çok merak etmiştim. Beklentim yüksekti belki de bu yüzden pek beğenmemiş olabilirim. Aslında kitabın üslubu gayet güzel fakat genel olarak kitap beni içine çekemedi. (Onur)
Fazla Uzaklaşmış Olamam Döndür Beni PDF indirme linki var mı?
Son Cengiz Aydın - Fazla Uzaklaşmış Olamam Döndür Beni kitabı için internette en çok yapılan aramalardan birisi de Fazla Uzaklaşmış Olamam Döndür Beni PDF linkidir. İnternette ücretli olarak satılan çoğu kitabın PDFleri bulunmaktadır. Ancak bu PDF'leri yasal olmayan yollarla indirmek ve kullanmak hem yasalara hem de ahlaka aykırıdır. Yayın evlerinin sitesinden PDF satılıyorsa indirebilirsiniz.
Kitabın Yazarı Son Cengiz Aydın Kimdir?
Bin dokuz yüz yetmiş üç yılında, dağların kalbe ve denize paralel uzandığı Karadeniz’in duygulu şehirlerinden Samsun’da doğdum. Harfleri tanımaya başladığımdan beri İstanbul’da yaşıyorum. Patron veya yönetici durumundaki insanların, somurtarak ve dudak bükerek yaptıkları söylemlere eyvallah etmeyerek, ceketimi alıp işi bıraktığım için birçok sektörde iş denemelerim oldu. Bu denemelerin bana katacağı şeyleri zamanla öğrenecek, rest çekmenin bir varoluş olduğu sivri azınlığın yaşam boyu altın kart üyesi olacaktım. Yıllar geçti… Üniversiteden dolayı tecilli olan askerliğimin tecilini ani bir kararla kaldırdım. Dört senede uzattığım, belimde ve maşallahı olan atkuyruğu saçlarımı dört dakikada kestirdikten sonra, bahriyeli er olarak donanmamızın güzide gemilerinden birinde on sekiz ay görev yaptım. Çay bardağına değen kaşık sesi ile ayrılık sonrası sessizliğin ulvi olduğuna inanırım. Atları sebepsiz, kertenkeleleri kertenkele oldukları için severim… Matematiğin bünyeme iyi gelmediğini dokuz yaşında keşfettim. Çarpım tablosunu altılardan sonrasını bilmem…
Çarpım tablosu da benim dokuz yaşımdan sonrasını bilmez. Bu bilinmeyenlerimizle mutluyuz. Üç defa iflas ettim ve ticaretin bana uygun olmadığını anladım. Ortaokulda yazdığım sürrealist bir kompozisyondan dolayı; Türkçe öğretmenimin azarlaması ve disipline göndermekle tehdit etmesinden itibaren yazmayı karşılıksız seviyorum. Sürekli güz yazılar yazıyor, kösele deriden masklar yapıyor, itina ile hüzün biriktiriyorum. Domates kabuğundan gül yapanlara da acayip özeniyorum. Beni ya sevdiler ya nefret ettiler, ortam hiç olmadı… Bu ortasızlığı seviyorum. An itibarı ile yüzde altmış beş dazlak, yüzde otuz beş kelim… Bazı kaynaklara göre de yüzde yüz amatör insan.
Son Cengiz Aydın Kitapları - Eserleri
- Fakat İyi Aldandık
- Haddimden Bildiriyorum
- Fazla Uzaklaşmış Olamam Döndür Beni
- Aşk Buralara Nah Uğrar
- Tadilat Günleri
- Uzakların Kolu Kırık Sarılmaya
Son Cengiz Aydın Alıntıları - Sözleri
- Bir kendimle konuşma seansında hiç fark etmedim kendimi. (Fazla Uzaklaşmış Olamam Döndür Beni)
- Kuşlar çok güzeldi bir de saçların. (Uzakların Kolu Kırık Sarılmaya)
- Sonunun ne olacağını yazanın bilir. (Fakat İyi Aldandık)
- Bitmesi gerekenler var. Başlamaması gerekenler var. (Uzakların Kolu Kırık Sarılmaya)
- "Okumak en şık küfretme biçimidir.. Sakın susma!" (Uzakların Kolu Kırık Sarılmaya)
- Önce güvenmemeyi öğrenirsin,sonra inanmayı bırakırsın. Duygusu mantığı hiç edenlerin denklemi budur. (Fazla Uzaklaşmış Olamam Döndür Beni)
- Şelalelerce cümle kurdum Küçük bir su birikintisi edemedim, (Fazla Uzaklaşmış Olamam Döndür Beni)
- Düşeceksin. Kırılacaksın. Kandırıldığını bile bile inanacaksın. Tekrar güveneceksin aldığı nefese kazık atanlara. Tutunmak istedikçe ellerine basacaklar. İçinin ağlama denizlerinde insanlar boğulacak ama sen yüzüne gülücükler boyayacaksın. Geceyi öpüp gündüz kokacaksın. İnsan olmak öyle kolay değil... Sırtındaki hançerlerdir zaferin. (Tadilat Günleri)
- Duyguya dairlerinizi öldürmek için “mış” gibi yapanlara hiç bir şey hissetmeyeceğiniz günler gelecek. Ben başardım. Sabır. (Fakat İyi Aldandık)
- Seni kaybetmeyi göze alana üzülmemeyi öğretir hayat. Kaç yaşında olursan ol büyürsün... (Aşk Buralara Nah Uğrar)
- Gözlerinle dilin farklı şey söylüyorsa; saçlarına inanırım... Saçlarının kokusu yalan söylemez.... Son Cengiz Aydın / Haddimden Bildiriyorum (Haddimden Bildiriyorum)
- Güvenmek en büyük yanılgıdır, öğretirler, öğrenirsin. (Tadilat Günleri)
- Bu ayrılığın ortağıyız seninle ve dünya küçük. Bir gün karşılaşırsak; ilk kim kaçırır gözlerini? (Uzakların Kolu Kırık Sarılmaya)
- Sen uzaklara baktığın zaman umutlanıyorum . Her şeye inanasım geliyor. Seviyoruz melankoliyi , mum ışıklarını,sabahlamayı, muhalefefeti ve hep yolların umrundayız. (Fazla Uzaklaşmış Olamam Döndür Beni)
- Ve ben "Allah aşkına kes şununla muhabbeti" diyaloğunun şunu... (Tadilat Günleri)
- "Sustuğun yerden susuyorum sana." Son Cengiz Aydın / Haddimden Bildiriyorum.. (Haddimden Bildiriyorum)
- Ben denize hisliyim, Balıklar sizindir.... (Fakat İyi Aldandık)
- Şarkıların acı verdiği ve vermediği günleri hayatına böl ve senle çarp... .......Çıkan sonucu gözlerinden öp... (Fakat İyi Aldandık)
- Ne kadar çok sevmişim... Unut unut bitmedi. [Son Cengiz Aydın] (Haddimden Bildiriyorum)
- Bir kitap kokusunda hatırlamak; cümle derinliğindeki gözlerini... Son Cengiz Aydın (Haddimden Bildiriyorum)