Haziran ayında yapılması planlanan seçimli kongre öncesinde Fenerbahçe başkan adaylarının Mardin ziyaretleri dikkat çekiyor. Hafta sonu Fenerbahçe’nin eski başkanı ve yeniden başkan adayı Aziz Yıldırım’ı Mardin’e getirerek büyük ses getiren Mardin Fenerbahçeliler Derneği, şimdi de başkan adayı Hakan Safi’yi taraftarlarla buluşturuyor.

Mardin Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Muhammed Diri tarafından yapılan açıklamada, Hakan Safi’nin bugün saat 14.00’te Mardinli Fenerbahçelilerle bir araya geleceği duyuruldu.

Fenerbahçe’de yaklaşan kongre öncesi başkan adaylarının Mardin’e yoğun ilgi göstermesi, kentteki sarı-lacivertli taraftarlar arasında heyecan oluşturdu. Bir gün arayla iki önemli ismin Mardin’i ziyaret etmesi, seçim yarışının Anadolu’daki taraftar desteği açısından da önem taşıdığını ortaya koydu.

Öte yandan, 23 Mayıs Cumartesi günü Aziz Yıldırım da Mardin’e gelerek taraftarlarla buluşmuş ve ziyareti kentte geniş yankı uyandırmıştı.

Yorumlar
0 yorum