12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak seçimlerde AK Parti milletvekili listesinden 3.sırada bulunan kayınbabası olan Abdurrahim Akdağ’a destek olmak için istifa eden 6. sıra adayı olan Abdullah Düzgün’ün yerine Ahmet Karahan atandı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Mardin İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada AK Parti’den 6.sıra adayı olan Abdullah Düzgün’ün yerine Ahmet Karahan’ın atamasının yapıldığı bildirildi.
Konu hakkında bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, ''AK Parti olarak büyük resme bakıyoruz, küçük hesapların peşinde değiliz.'' dedi.
Aday listesinin Mardin’e ve parti teşkilatına hayırlı olmasını dileyen Sinanoğlu, aday adaylarının her birinin çok değerli olduğunu dile getirerek, 23. dönem görev yapan milletvekillerinin her birine de hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Aday listesinde yer alan arkadaşlarının tamamının Mardin kamuoyu tarafından yakından tanındığı saygın insanlar olduğunu dikkat çeken Sinanoğlu, “Abdullah Düzgün yerine 6.sıra listesine Ahmet Karahan’ı aldık. Aday listesinin Mardin’e ve parti teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum. 23. dönem görev yapan listede yer alan ya da alamayan milletvekili arkadaşlarımıza da teşekkür ederiz. Güzel bir dönem geçirdiler. Her milletvekiline nasip olmayan yasalara imza attılar ve köklü kanun değişiklikleri yaptılar. Bunun kendileri için gelecek nesillere bırakacakları önemli bir başarı olduğuna inanıyorum. Seçim ile ilgili uzun zamandır çalışmalar yapıyoruz. Biz biriz bütünüz, çok büyük bir aileyiz ve hep beraber sağımıza solumuza bakmadan 12 Haziran seçimleri için çalışacağız.”dedi.
Seçim hedeflerinin AK Partiyi tekrar tek başına iktidara getirmek olduğunu söyleyen Sinanoğlu, “Tek hedefimiz bu en yüksek oyu almaktır. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Şu an zaten Mardin’de en yüksek oy alan partiyiz. Bu oyumuzu daha da artırarak en üst seviyeye çıkaracağız.”diye konuştu.
Yorumlar
13 yorumya acaba selim bey mardinde kaç yıldır yaşıyor.... merak ettim ve belediyecilikten ne kadar anlıyor. yiğidi öldür hakkını yeme demişler şu an mardinliler altın dönemimizi yaşıyoruz. ne çabuk unuttuk çöp yığınlarını ne çabuk unuttuk susuzluk günlerimizi ilk defa bizi adam yerine koyan bir başkan geldi. meyve veren aaç taşlanır malesef.
...milleti dahada sinirlendiriyorsunuz işi inada bindirmeyin çıkın adam gibi milleten ozur dileyin yanlışlarınızı kabul edin belki millet af edersiz..<br><br>NOT:lutfen yorumlarımız oldugu gibi yayımlansın burası halka açık bir platformdur herkes dusuncelerini ozgur bir biçimde acıklamalıdır..saygılarımla
Derikliler Açık Gözlüyse Siz nesiniz??? !!!
yannış listeden dolayı kanımız durmuyor.
yüce rabbim göz vermiş akıl vermiş ama herkeze aynı beyini vermemiş .....
tebrikler
allah yolunuzu açık etsin...
AK PARTİ mardin ler için bitmiştir (yol.... bitmiştir) sayın baş bakanım
AK PARTİ 2007 GENEL SEÇİMİNDE 105.000 OY ALDI. 12 HAZİRAN DA NE KADAR OY ALACAKLARINI ÇOK MERAK EDİYORUM. BAŞTA LOKMAN SİNANOĞLU ve BELEDİYE BAŞKANI BEŞİR AYANOĞLU YAŞANACAK HEZİMETİ NASIL GENEL MERKEZE ANLATACAKLAR ÇOK MERAK EDİYORUM. AKPARTİ Yİ SEVERİZ SEVMEYİZ BAŞKA BİR KONU AMA AK PARTİ BELEDİYELERİ HİZMETİ ÇOK İYİ BİLİR VE YAPARLAR NEDENSE MARDİN BELEDİYESİ HEM VİZYONSUZ, AMATÖR, SORUNLU, TARİHİ ŞEHİRE YAKIŞMAYAN HİZMET ANLAYIŞI, BİR DÜNYA KÜLTÜR VE TURİZM ŞEHRİ OLARAK HER YERDE MANGALDA KÜL BIRAKMAYAN BELEDİYE BAŞKANI NE YAPIYORSUN? HANGİ PROJEN VAR KÜLTÜR BAŞKENTİ OLAMAK İÇİN? HANGİ PROJEN VAR MİLYONLARCA TURİSTİ ŞEHİRE GETİRMEK İÇİN? HANGİ PROJEN VAR VE HANGİ SANAT PROJESİNE DESTEK VERİYORSUN BU ŞEHİRDE? BU SORULARIN CEVABINI KEŞKE YÜZYÜZE SORU CEVAP ŞEKLİNDE ALABİLSEM. NEYSE ANLATACAK ÇOK ŞEY VAR SEÇİM SONUÇUNU BEKLEYELİM GÖRELİM. EYWALLAH
temayülde veysi şahin gibi bir ismi seçen ak parti teşkilatı toptan feshedilmelidir.
Yaptığım yorumu sansürleyerek yayınlamanızı anlamadım. Veysi şahin olayı ile il teşkilatının yarattığı güven sorununu siz güvendiğimiz mardin life için de düşünmelimiyiz yoksa.
... Umarım mucizesi bile abes olan yeri kapmak için çarpılmamıştır.
...Yahu Derikliler aslında açıkgözdürler ama!.. Neyse...