Ahmet Kösesoy İl Başkanlığı için başvurdu
Mali Müşavir Ahmet Kösesoy, AK Parti Mardin il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Kurulduğu günden beri gençlik kolları başkan yardımcılığı ile başladığını hatırlatan Kösesoy, "Değişik kademelerinde görev aldığım ve halen il başkan yardımcılığı görevini yürüttüğüm partimizde çalışmalarımız esnasında ülkemizin, ilimizin ve partimizin menfaatleri öncelikli amacımızı oluşturmuştur.
Ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyacak kadroların seçileceği 2019 seçimlerinin önemine vurgu yapan Kösesoy, bundan sonraki süreçte de aynı şevk ve heyecanla partimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Durmak yok yola devam" diyerek sözlerini tamamladı.
Ahmet Kösesoy Kimdir?
Genç işadamı ve Mali Müşavir Ahmet Kösesoy Mardin de doğdu Orta öğrenimini Mardin İmam Hatip Lisesinde, önlisans ve lisans eğitimini Gaziantep Üniversitesi ve A.Ü de tamamladı. Mardin MÜSİAD kurucu üyesi ve bir çok STK'da değişik görevler üstlenen Ahmet Kösesoy iyi derecede Arapça ve Kürtçe bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
0 yorum