matesis
dedas

AK Parti, Listesini Seçim Müdürlüğüne teslim etti

Merkez ilçe olan Artuklu Belediye Meclis Üyelerinin yer aldığı isim listesi seçim Müdürlüğüne teslim edildi.
  • 16.02.2014 17:42
AK Parti, Listesini Seçim Müdürlüğüne teslim etti
AK Parti Artuklu Belediye Başkan Adayı Serdal Yay, AK Parti Artuklu İlçe Başkanı Medeni Çelik, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Beşir Güneş ve bir grup partili ile birlikte seçim müdürlüğünü ziyaret ederek Belediye Meclis Üyelerinin yer aldığı isim listesini Artuklu Seçim Müdürü Mehmet Uçaş'a teslim etti. Listelerin teslim edilmesi ile ilgili belediye meclis üyeleri isimleri de kesinlik kazanmış oldu.

Listenin tesliminden sonra konuşan AK Parti İlçe Başkanı Medeni Çelik, “Bugün başkan adayımız ile birlikte listelerimizin tamamlanması ve teslim edilmesi ilgili birlikte listemiz kesinleşti. 

Seçim süreci başladı takvimler hızlı bir şekilde ilerliyor. Belediye Meclis Üyelerimizin listelerini yetkili ve ilgili arkadaşlarımızla birlikte değerlendirmelerini yaptık gerekli kararlar verildi dosyalarımızı seçim müdürlüğüne teslim ettik. Seçim süreci içerisinde daha çok oy almak için listelerimizi geniş tabanda tuttuk. Bu seçimler ne Ahmet ne Mehmet içindir. Bu seçim Türkiye’mizin seçimidir. Herkesin bu seçimlerde elini taşın altına koyması gerekmektedir. Bizler hiçbir takıntımız olmadan teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Artuklu Belediye Başkan Adayı Serdal Yay ise,” Seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz ve seçmenlerimizden çok olumlu yanıtla alıyoruz. Birlik beraberliğimiz süresince geçen seçimlerden aldığımız başarıya yenilerini ekleyerek bu seçimi de alacağız inşallah. Öncelikle Artuklu teşkilatına birlik ve beraberliklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler AK Parti teşkilatının mensupları olarak şuanda çok önemli bir seçim arifesindeyiz. Listelerimizin teslimatından sonraki süreçte belirlenen adaylarımız ile birlikte 30 Mart’ta ki seçimlere hep birlikte hazırlanacağız. Bizler AK Parti olarak 3 Kasım 2002’den bu yana birçok seçime girdik. Her seçimin kendi içinde bu ülkedeki kazanımlarla alakalı bir rolü oldu. Evet, şimdi yerel seçimlere gireceğiz 30 Mart’ta ama bu seçimler artık bir yerel seçim havasını aştı bu seçimler bireylerin seçimi değil, bu seçimler Türkiye’nin geleceğinin millet tarafından milletin iradesiyle şekillendirilecek geleceğinin bir tescili hüviyetinde olacaktır.”diye konuştu.

 

İŞTE O LİSTE


Yorumlar

Image
MEHMET OLUK
17.02.2014 / 22:29

tayyip erdoğan görmüor mu bunları.araştırmıyor mu....

Image
ayşe
17.02.2014 / 22:28

hayırlısı olsun

Image
KOKOKO
17.02.2014 / 22:28

Ak parti tüzüğüne aykırı bir yönetim.İçkici,fazici,rantçı,koltuk sevdalısı....ne ararsan var.inşallah hayırlısı olur.ama gönlüm el vermiyor ...bu adamlara oy vermeye gönlüm el vermiyor

Image
orhan
17.02.2014 / 22:26

Allah rızası için birileri el atsın.Göz göre göre mardini bdp'ye veriyoruz.<br>Bu adamlar çarşıya çıkıp oy istediklerinde kim kale alacak bunları.

Image
nedim
17.02.2014 / 00:28

emin olun iyimser olmaya çalışıyorum ama olmuyor şu karedekilere bakıyorum memleketi bunlar yönetecek ? tayyibi bahane edipte yok ben parti için veriyorum diyenin aklından şüphe ederim

Image
[email protected]
16.02.2014 / 19:59

BU ENCÜMEN LİSTESİNE BAKTIM DA KİM HAZIRLAMIŞSA HİÇ Mİ SERDAR YAY KARDEŞİMİZE ACIMADINIZ AÇIK AÇIK ARTUKLU'YU BAŞKALARINA PEŞKEŞ ÇEKTİNİZ OLAN SERDAR YAY KARDEŞİME OLACAK

Yorum Yaz