matesis
dedas

AK Parti Savur adayına miting gibi karşılama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı açıklanan Savur ilçe belediye başkan adayı Av. Engin Uğur Hamidi, ilçede coşku dolu ve davullu- zurnalı kutlamalar eşliğinde karşılandı.
  • 09.02.2024 11:45
AK Parti Savur adayına miting gibi karşılama!

Mardin'de düzenlenen aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı ile genel başkan vekili Efkan Ala tarafından AK Parti Savur ilçe Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Av. Engin Uğur Hamidi, aday tanıtım töreninin ardından ilçeye döndü.

Davul Zurnalı Karşılama

Savurlular ilçe girişinde, davul, zurna ve yerel müzikler eşliğinde heyecanla Av. Hamidi'nin gelmesini bekledi.
Aracından inerek vatandaşlarla selamlaşan Av.Hamidi, daha sonra yüzlerce araç konvoyu eşliğinde ilçeye yol kenarında bekleyen vatandaşları selamlayarak ilçeye giriş yaptı.
Ak parti ilçe başkanı Mecit Özel, Kadın kolları başkanı Hamide Doğan ve Gençlik kolları başkanı Sinan Sadebal ile birlikte ilçedeki esnafı aralarında farklı siyasi partililerin de olduğu sevenlerinden oluşan kalabalık bir kitle ile tek tek ziyaret eden Av. Hamidi, daha sonra parti binası önünde kurulan kürsüden vatandaşlara hitap etti.

Miting Havasında Buluşma

Miting havasında geçen karşılama ve buluşmada Av. Hamidi, Savur'un evladı olarak kendisine yapılan bu karşılama karşısında çok duygulandığını söyledi.
Konuşmasına Kendisini coşku ile karşılayan kitleye teşekkür ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını getirdiğini söyleyen Av. Uğur Engin Hamidi, 31 Mart gecesi zafer kazandıklarında bu zaferin hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm Savur'un başarısı ve zaferi olacağına dikkat çekti. 


Savur'a değil Savur'a hizmete talibiz

Kendisine gösterilen sevgi seli karşısında Çok duygulandığını ve mutlu olduğunu söyleyen Hamidi, sevincini paylaşan ve karşılamaya gelen herkese teşekkür etti.
Savurlularla yeni bir yolculuğa çıkmanın gururunu, onurunu ve mutluluğunu yaşadığını belirten Hamidi, "Tarihi kadim memleketim Savur'a gelirken yol bitmedi adeta. Bir an önce Savur'a gelmek sizlerle buluşmak istedim. Bu mutluluğu şimdi sizlerle paylaşıyor olmaktan da çok gurur duyuyorum. İnşallah sizlerin desteği ve duası sayesinde bu dönemde Savur'a belediye başkanı olarak hizmet etmeye talibiz. Dünden bugüne Savur'da taş üstüne taş koyan bütün belediye başkanlarına vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaşayanlara sağlık ve afiyet diliyorum. Savur hak ettiği yere gelecek Savur istediği yerel alandaki hizmetleri bundan sonra daha fazla alacaktır, bizlere inanın biz bunları hep birlikte başaracağız. Savur'da çok daha güzel, heyecanlı günler yaşayacağız. Brn Kürdüm, Arabım, Türküm. Ben halkımın hizmetkarıyım. Ben, doğduğum, büyüdüğüm, okullarında eğitim aldığım, çocuklarımı büyüttüğüm bu şehirde bugün Belediye Başkan adayı olarak sizlerle bu yolda olduğum için her zaman çok mutluluk ve onur duydum. İnşallah 31 Mart akşamı ve 1 Nisan sabahında da aynı coşkuyla, heyecanla sizlerle bu zaferi burada sizlerle birlikte yaşamayı çok istiyoruz” Şeklinde açıklamada bulundu.

Projelerini açıklayacak

Önümüzdeki dönemde projelerini bir bir anlatacaklarını söyleyen Hamidi, "Bununla ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Bir proje lansmanında Savur'un renkli kimliğine yakışır şekilde her kesime dokunan, herkesin ihtiyaçlarını tespit ettiğimiz en doğru projelerle sizlerin huzuruna da çıkacağız” dedi.

Vatandaşlarla birlikte halay çekti

Açıklamasının ardından parti binası önündeki davul- zurna ekibinin yanına giden Hamidi, vatandaşlar ve partililerle birlikte şarkılara eşlik etti.

Parti binası önündeki kutlamaların ardından partiye geçen Av. Hamidi, tebrikleri kabul etti.

Image description

Image description

Image description

Image description

Image description

Image description

Image description

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
10.02.2024 / 03:19

Yolun açık olsun başkanım

Image
Ziyaretçi
09.02.2024 / 12:32

Savur u kazanacağız yolun açık olsun başkanım

Yorum Yaz