matesis
dedas

AK Parti'de Miroğlu'na yeni görev

AK Parti Mardin Milletvekili Gazeteci-Yazar Orhan Miroğlu, Partisinin genel merkez siyasi ve hukuk işler başkan yardımcılığına getirildi.
  • 07.01.2016 13:18
AK Parti'de Miroğlu'na yeni görev

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'na genel merkez tarafından yeni dönem için yeni bir görev ve sorumluluk daha verildi.

Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı olan Mehmet Ali Şahin'in yardımcılığına atanan Miroğlu, yeni dönem için kendisine tevdi edilen görevi layıkıyla yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağını kaydederek, "Ülkemizin birliği, beraberliği, halkımızın huzuru için hangi görev verilirse verilsin elimizden gelenin en güzelini sorumluluk duygusuyla yapmaya ve yüklenmeye hazırız" dedi

Yorumlar

Image
Hırsız
16.01.2016 / 19:56

Daha iyi çalsın oy veren kerizlerin sırtından oh oh

Image
Mal varlığı araştırması yapılsın
08.01.2016 / 12:39

Omay ve ekibinin yolsuzlukları ve devletin parasıyla hala dışarıda lüks içinde yaşadıkları malumumuz. Peki sahnenin gerisindeki az görünen ya da hiç görünmeyen Mardin Artuklu Üniversitesi, müze, vakıf, kurumlar, SODES, Avrupa Birliği Projeleri, valilik, kaymakamlık, belediye, restorasyon ve konservasyon şirketleri, mimarlık, müteaahhitlik, emniyet ve adliye gibi yerlerde çalışanların ya da bu meslek grubundan olanların mal varlığı hiç araştırıldı mı? Mesela üniversitedeki ilk iki yılından itibaren mal mülk sahibi olanlar hiç gözünüze ilişmedi mi? Normal şartlar altında eti budu belli olan o adamlar ve kadınlar devlet memuru maaşıyla mı onca parayı kazandı? Bir araştırma görevlisi nasıl oluyor da son model lüks araba ve daire satın alabiliyor? Biz neden aynı maaşla kiralardayız, dolmuşa biniyoruz, işimiz için bile cepten harcıyoruz? Gözleriniz ve kulaklarınız kapalıysa artık açın, biliyor da lal kesildiyseniz konuşun ve şahitlik edin artık. Her haksız kazanç sizin de üzerinizden edinilmiş bir haksız kazançtır ve sizin de aptal yerine konuşmuşluğunuzun bir ifadesidir. Devleti yukarıda adı geçen kurumlardaki işçisinden yöneticisine kadar herkesin mal varlığını incelemesi için acilen göreve çağırıyorum. İşe giderken imzaladıkları ve her yıl yenilenen mal varlığı beyannameleri ile gerçek mal varlıklarına bakılsın.

Image
Gönül Sezer
07.01.2016 / 20:00

Orhan bey..Seçimde Ak Parti aday adayıydım.seçim çalışmaları sırasında sizi ve eşinizi tanıdım..Ayrıca eğitimci olarakta bir meslektaş olarak ortak paydalar var.Özellikle size verilen yeni gorevinizde başarılar diliyorum.Akademisyen olarak 16 Ocak 2016 "da MAREV-ANKARA "da yani Ankara Mardin Kültür Merkezi"de saat 14,00 de hemşerilerime..Ankarada Atılım Üniversitesi"den arkadaşlarım eşe dosta..konferans vereceğim.Sizleri aramızda görmekten mutlu olurum..Saygılarımla..

Image
veysi oncul
07.01.2016 / 15:03

ALLAH kolaylık versın basarıların devamını

Yorum Yaz