matesis
dedas

AK Partili Deniz'den Mardinlilere ziyaret

AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Mehmet Emin Deniz, Mardin'deki seçim çalışmalarının yanı sıra bir programa katılmak üzere gittiği İstanbul'da da Mardinliler Derneğini ziyaret etti.
  • 21.05.2015 18:48
AK Partili Deniz'den Mardinlilere ziyaret
Seçimler öncesinde partilerin seçim çalışmaları devam ediyor. AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Mehmet Emin Deniz İstanbul'da Mardinli hemşirelerini ziyaret ederek destek istedi.
İstanbul Mardinliler Derneği'ni ziyaret eden Deniz'i Dernek başkanı Memduh Bozan Salhe-Der Başkanı Ahmet Kurt ve Küçükçekmece Belediye Encümeni Masum Deniz karşıladı.
Burada dernek üyeleri ile sohbet eden Deniz, "Biz sizlere yeni bir Türkiye sözü veriyoruz. Eski Türkiye bir daha kafasını kaldıramayacak. Eski Türkiye bir daha olmayacak. Biz geleneğiyle, göreneğiyle, teknolojisiyle, imkanıyla, zenginliğiyle yeni ve güçlü bir Türkiye oluşturacağız. Bu sizin desteğiniz, gücünüz, enerjinizle olacak. Allah’ın ipine sımsıkı sarılıp dağılıp, parçalanmayacağız. Bu irade ve halkla güçlü bir Türkiye oluşturacağız”dedi.
Deniz, Mardin'deki birlik ve beraberliği 7 Haziran günü seçim sandığında göreceklerine inandığını söyleyerek, "Bu seçimde çok dikkat etmemiz gereken noktalar var. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye’nin liderini Çankaya’ya gönderdik ama orada sandığa katılımı tam olarak sağlayamadık. ‘Recep Tayyip Erdoğan nasıl olsa seçilecek’ diye bir ihmalkarlık ortaya kondu. Dolayısıyla 7 Haziran’da katılımı en yüksek oranda sağlamalıyız. Görüyorum ki Mardinliler kararını vermiş. Tavrını ortaya koymuş, ses vermiş. Bu sesi imam hatipleri kapatanlar, Kur’an-ı Kerim’i yasaklayanlar, vatandaşı Hastane kuyruklarında süründürenler duyacak. Ben inanıyorum ki 7 Haziran’da Mardinli hemşerilerim bu sesi çok daha kuvvetli verecek. Birileri hesap, dedikodu yapıyor, sizlerin kafalarını karıştırmaya çalışıyor. ‘Gelin bu sefer AK Parti’ye ders verin’ diyorlar. Recep Tayyip Erdoğan’a, Ahmet Davutoğlu’na ders vermeye çalışıyorlar. Bu milletin adamlarına ders vermeye kalkanlara bu millet sandıkta dersini verecektir” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz