Mardin Life haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Çerezler
Site, okuma tercihlerini (örneğin tema) cihazınızda tutmak için zorunlu çerezler kullanabilir. Üçüncü taraf reklam ve analitik kodları canlı sitede ayrıca bildirilir.
Alıntı
Kısa alıntılarda kaynak “Mardin Life” ve haberin kanonik URL’si belirtilmelidir. Temiz metin sürümü için haber adresinin sonuna .md ekleyin.
Yorumlar
Yorumlar herkese açık yayınlanır. Adınızı yazmazsanız “Ziyaretçi” olarak görünür. Hakaret, yasa dışı içerik ve kişisel veri paylaşımı kaldırılır.
Yorumlar
1 yorumNe kadar xılafı hakikat bir yorum<br>Canım sıkıldı <br>Bir taraftan kürtlere nefes aldıran Ak parti diktatör olyoru<br>Bir taraftan daha 5 ay önce kobani bahanesi ile kürdistanı yakıp yıkan bir parti özgürlükçü oluyor <br>Bu kadar mı şaşı olunur.<br>Bakın şu gerçek bilinilnmelidir ki şeri u anda Türkiye'yede özgürlüğün önünde bir tek engel Hdp ve bileşenleridir.<br>Hdp Ak Parti' hükümetinin Kürt sorununu çözmemesi için her türlü engeli çıkarıyor.<br>Hükümetin iyi niyetini istismar ediyor. çözüme karşı olan çevrelerden daha çok hükümetin yıkılıp kürtlerin sorununun olduğu gibi kalmasını arzuluyor<br>Bu gerçek bu kadar açık iken bu yorumu yapmak için kürtleri ve kürdistanı hiç tanımamaktır