Başkan Alma'dan Muhtarlara ziyaret

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, Mardin Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Alma, “Sık sık bir araya gelerek mahallelerimizin sorunlarına değindiğimiz muhtarlarımızla tekrar bir araya gelmenin onurunu yaşıyoruz.” dedi

  • 09.06.2024 19:49
Başkan Alma'dan Muhtarlara ziyaret

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, AK Parti Artuklu İlçe Başkanı Yavuz Geylani Çaltekin il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı İsa Dal ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiler.

İl Başkanı Vahap Alma yapılan görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada muhtarların, vatandaşlar ve resmi kurumlar ile ilişkilerinde köprü vazifesi görerek mahallelerin daha huzurlu olmasında büyük rol oynadığını söyledi.

Kendilerinin de mahallelerin alt ve üst yapılarında çözüm noktasında desteklerini gerekli makamlar aracılığıyla sunmaya gayret ettiklerini ifade eden Alma, "Tek tek muhtarlarımızı dinleyerek olası talep ve önerilerini dikkate alarak notlarımızı aldık. İnşallah bahsettiğimiz gibi önerilen her talebi, her sorunu çözüme kavuşturma arzusuyla hareket edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.” dedi

Alma, şunları kaydetti:

“Bizleri burada muhtarlarımızla bir araya getirerek mahallelerimizin her sorununu masaya yatırma fırsatına dönüştüren Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın İsa Dal ve değerli mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. İl Başkanlığımızın kapılarının kendilerine ardına kadar açık olduğunu bir kez daha yenilemek istiyorum. Bizlere ve heyetimize göstermiş oldukları ilgi ve samimiyetten dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum.”

Editör: Beşir Şavur

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
11.06.2024 / 00:20

Çirok

Image
Ziyaretçi
10.06.2024 / 13:01

sayın başkan: Memleketin Elekrik, Ekonomik, Tarım. İçmesuyu, yol ,kanalizasyon, işsizlik, pahalılık, açlık, imar, park, yolsuzluk, adaletsizlik, GAP, ...............................sorunları varken sen gitmişsin muhtara ne anlatıyorsun kardeşim.

Yorum Yaz