tatlidede

BDP Adayları köy ziyaretlerini sürdürüyor

Mardin belediye eş başkan adayları seçim çalışmalarını köy ziyaretleri devam ediyor.
  • 22.03.2014 20:46
BDP Adayları köy ziyaretlerini sürdürüyor
Mazıdağı Belediyesi eş başkan adayları Necla Yıldırım ve Ali Özkan seçim çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı köyleri ziyaret etti. Merkeze bağlı Şanlı (Deşan), Kufrag Gola, Gülê ve Karataş (Şemıka) köylerini ziyaret eden eş başkan adayları seçmenlere hazırladıkları broşürleri ve örnek oy pusulaları dağıtıp, seçimde oy kullanmaya dair bilgi verdi. Eş başkan adayları köy ziyaretleri sırasında “Öcalan’a özgürlük kampanyası” kapsamında imzalarda toplandı. Yine Karataş köyü meydanında Newroz ateşi yakıldı. Yakılan ateş etrafında eş başkanlar ve köylüler halay çekti.

NUSAYBİN
Nusaybin İlçe Örgütü, Nusaybin Belediye eş başkan adayları Sara Kaya, Cengiz Kök ve Barış Anneleri İnisiyatifi, seçim çalışmaları kapsamında, Barış, Gırnavas ve 8 Mart mahallelerinde oy pusulası çalışması gerçekleştirdi. Ayrıca seçim çalışmaları kapsamında Nusaybin'deki Arjin, Jinda, Şahin, Sancar tekstilleri ve NUKAY-DER, HELEX-DER dernekleri ziyaret edildi.
Ziyaretlerde konuşan Nusaybin Belediye Eş Başkan Adayı Sara Kaya, 2014 yerel seçimlerin “Öcalan özgürlük Kürdistan’a Özgürlük” seçimi olması gerektiğini belirterek, bunun için herkesin seferber bir ruhla çalışması gerektiğini dile getirdi

Yorum Yaz