matesis
dedas

Belediye Encümenliği için başvurular sürüyor

Kızıltepe belediye meclis üyeliği için resmi başvurular devam ediyor. AK Parti eski ilçe yöneticisi Hadi Aslan ile belediye meclis üyesi Kasım Ertaş, yeni dönem belediye meclis üyelikleri için resmi başvurularını gerçekleştirdiler.
  • 21.11.2018 13:57
Belediye Encümenliği için başvurular sürüyor

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri için belediye başkan aday adaylığı müracaat sürecinin tamamlanmasının ardından Belediye meclis üyeliklerine resmi başvurular devam ediyor.

Kızıltepe Belediye Meclis Üyeliği için kalabalık bir akraba ve dost topluluğu eşliğinde Kızıltepe ilçe teşkilatına gelen AK Parti eski ilçe yöneticisi Hadi Aslan ile belediye meclis üyesi Kasım Ertaş, yeni dönem encümenlik yarışına katılmak üzere resmi dilekçelerini teslim ettiler.

AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Aydın Yücedağ'a resmi başvuru dilekçelerini teslim eden Aslan ile Ertaş, başvurularının ardından yeni dönemde daha iyi bir Kızıltepe için görev talebinde bulunduklarını kaydettiler.

Ayrı ayrı yapılan müracaatlarda her iki encümen adayının da dostlarının oluşturduğu kalabalık eşliğinde başvurularını gerçekleştirmeleri dikkat çekti.

Yorum Yaz