tatlidede

Büyükgümüş, Midyat ve Dargeçit Kongrelerine katıldı

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkanı Başkanı / Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve beraberindeki heyet eşliğinde Dargeçit ve Midyat ilçe gençlik kolları kongrelerine katıldı.
  • 12.10.2020 11:28
Büyükgümüş, Midyat ve Dargeçit Kongrelerine katıldı

"Gençsin Önde Yürü İnandığın Yolda Yürü" diyerek AK Parti Mardin Gençlik Kolları'nın kongre süreci Ömerli, Artuklu, Mazıdağı, Dargeçit ve Midyat ilçeleriyle başladı. Kongrelere katılmak üzere Mardin'e gelen AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkanı Başkanı / Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve beraberindeki MKYK Üyeleri, Mardin il teşkilatı tarafından karşılandı. 

Gençlik Kolları 6. dönem olağan kongrelerin yapılacağı ilçelere hareket eden Başkan Büyükgümüş'e, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Abdulvahap Alma, İl Teşkilat Başkanı Önder Duyan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan, Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış ile teşkilat mensupları eşlik etti.

Açılış konuşmasında İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan: Cumhurbaşkanına her zaman güvendiklerini ve sevdiklerini gençliğe sahip çıktığı için Mardin gençliğinin her daim Cumhurbaşkanının yanında olacağını dile getirdi.

Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı / Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş; "Cumhurbaşkanımızın, biz gençlere verdiği kıymetin, önemin farkındayız. Bizlere olan bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağız. Bu kutlu yolculuğu nice başarılara imza atarak sürdüreceğiz. Bugün bu salonda bulunan tüm kardeşlerimle aynı yolda yürüdüğümüz için teşekkür ediyorum. Her kongrelerde bağlarımız kenetleniyor. 'İnandığın Yolda Yürü' diyerek başlattığımız kongre sürecinde gerçekleşmiş ve gerçekleşecek tüm kongrelerimizin partimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Gönül Seferberliği kapsamında gerçekleşen üye çalışmalarından en çok üye yaparak Türkiye genelinde iki kez birinci olan Mardin teşkilâtına teşekkür ederim. Genel Merkez olarak Mardin gençliğinden çok memnunuz. Bayrağı devralan kardeşlerime emeklerinden dolayı teşekkür ediyor yeni görev alan kardeşlerime başarılar diliyorum," diyerek konuşmalarını sonlandırdı.

Konuşmalarından sonra kendisine ve beraberindeki heyete plaket takdiminden sonra hatıra fotoğrafları çekilerek kongreler sonlandı.

Yorum Yaz