matesis
dedas

Demir, Savur'da Taziyeleri Ziyaret Etti

Milletvekili Mehmet Halit Demir, Savur İlçe Başkanı İlhan Fidan ile Tedaş Kızıltepe İlçe İşletme Müdürü Ensari Kavak'a taziye ziyaretlerinde bulundu.
  • 27.02.2011 18:10
Demir, Savur'da  Taziyeleri  Ziyaret Etti

Geçtiğimiz gün geçirdiği ani bir rahatsızlıkla fenalaşarak yaşamını yitiren AK parti Savur İlçe Başkanı İlhan Fidan’ın ağabeyi Mehmet İrfan Fidan için açılan taziye çadırını ziyaret eden Milletvekili Mehmet Halit Demir, AK Parti Savur İlçe Başkanı İlhan Fidan ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Merhum Mehmet İrfan Fidan’ın özellikle Savur’a çok önemli hizmetlerde bulunduğunu ifade eden Milletvekili Demir, "Uzun yıllar siyaset mecrasında bulunmuş ve Savur halkının kendisine gösterdiği teveccühe yaptığı hizmetlerle karşılık vermiş çok değerli bir insanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. İlçe başkanımız İlhan beyin şahsında bütün ailesi ve çocuklarına başsağlığı diyoruz. Mekanı Cennet olsun” dileklerinde bulundu.

Milletvekili Demir daha sonra  beraberindekiler birlikte geçtiğimiz hafta babasını kaybeden  Kızıltepe TEDAŞ İlçe İşletme Müdürü Ensari Kavak’ın Savur’da bulunan taziyesini ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

Yorum Yaz