Mardin’i en güzel şekilde temsil etmek için aday olduğunu belirten Abdullah Deniz, hizmet vermede temel ilkesinin ortak akıl olacağını belirtti.
Eğitimci kimliğinin yanı sıra toplumsal sorumluluğu kapsayan sosyal projelerde de ön plana çıkan Abdullah Deniz, AK Parti kurulduğu günden beri gönüllü olarak çalışmalarını AK Parti’de sürdürüyor. Önceki yerel seçimlerde AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı da olan Abdullah Deniz, aday adaylığı ile ilgili olarak yaptığı basın toplantısında şunları söyledi:
“Hepimizin gördüğü üzere Türkiye bir değişim sürecini yaşıyor. Bu süreçte bir türlü çözülemeyen ve gittikçe derinleşen bir ikilem yaşanıyor. Bunun çözümü mutlak bir anayasa değişiminden geçiyor. Adalet ve hukuk sistemimiz dibe vurmuş durumda. Ülkemizde ve bölgemizde özelikle birlikte yaşama kültürümüz zayıflatmak isteyen güçler var. Bunun önüne geçmek için en kısa zamanda hepimizi kucaklayan bir anayasanın oluşması gerekir. Bir eğitimci olarak üzerime düşen göreve hazır bir gönüllü olarak siz arkadaşlarımla beraber çözümün bir parçası olmaya hazırım.”dedi.
Adaylık başvurusundan sonra Abdullah Deniz, Merkez İlçe Başkanı Murat Bayar ve Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alkış’ı da ziyaret ederek seçim süreci hakkında görüş alışverişinde bulundular.
Yorumlar
4 yorumABDULLAH DENİZ AK PARTİ YE YAKIŞAN BİR ADAYDIR.DEMOKRAT VE BİLGE KİŞİLİGİYLE TBMM YE RENK KATACAGINA CANI GÖNULDEN İNANIYORUM.BU GÜN NUSAYBİN AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIGINDAKİ KONUŞMASI BİR DEMOKRASİ MANİFESTOSU NİTELİGİNDEYDİ BENCE.BASARILAR DİLİYORUM
ABDULLAH DENİZ İN ADAY ADAYLIĞI HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN. MARDİN İMİZİN BÖYLE İLERİ GÖRÜŞLÜ AYDIN İNSANLARA İHTİYACI VAR.
MARDİNE YAKIŞIR BİR ADAY ABDULLAH DENİZ. ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAPACAĞINA İNANIYORUM. ONU KUTLUYORUM.
abdullah deniz in adaylığının hayırlı olmasını diliyorum. gerek eğitimci kimliği, gerekse siyasi görüşünün mükemmelliği nedeniyle onun bu göreve yakıştığına inanıyorum. başarılar diliyorum.