tatlidede

Deva Partisi Mardin'in Sorunlarını Genel Merkeze taşıdı

Deva Partisi Mardin il yöneticisi Kadir Kerimoğlu Ankara'da DEVA partisi genel merkezinde Genel Başkan Ali Babacan'ın, Genel başkan yardımcıları Hasan Karal, İdris Şahin, Sadullah Ergin, Medeni Yılmaz ve ülkenin bir çok ilinden sivil toplumla ilişkiler Başkanlarının katıldığı toplantıya katıldı.
  • 25.11.2022 11:08
Deva Partisi Mardin'in Sorunlarını Genel Merkeze taşıdı

Toplantıya katılan DEVA partisi Mardin İl Sivil Toplumla İlişkiler birimi başkanı Kadir Kerimoğlu Mardin'in sorun ve çözüm önerilerinin de bulunduğu bir raporu da Deva Partili yetkililere teslim etti.

Ali Babacan ile görüşme imkanı da bulan Kadir Kerimoğlu çok verimli bir toplantı olduğunu söyledi.

DEVA partisi Mardin il sivil toplumla ilişkiler birimi başkanı Kadir Kerimoğlu toplantı hakkında yaptığı açıklamada, "Başta Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan olmak üzere genel başkan yardımcılarımız ile çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Yaklaşan seçimler öncesi tecrübe ve birikimlerin'den faydalandık. bizler de Mardin'de il başkanımız Mesut Aydoğan başkanlığında il ve ilçe teşkilatlarımızla ile seçime hazır olduklarını bundan sonra ki süreçte çalışmalarımıza daha da hız vereceğiz. Mardin ve ilçelerimizde büyük sıkıntılar var. Bizler de il ve ilçe teşkilatlarımızla bütün sorunları tesbit edip önce yerelde raporlayıp genel merkezimize bildiriyoruz. Seçime kadar amacımız gezmedik sokak çalmadık kapı ziyaret etmediğimiz esnaf bırakmayacağız. Biz DEVA partisi olarak kurulduğumuz günden bu yana zaten bir seçim varmıs gibi yoğun bir şekilde çalışıyoruz ve bu çalışmalarımızın karşılığını da halkımızın partimize olan ilgisi ve her gün artan katılımlarla alıyoruz."dedi.

 

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz