tatlidede

Deva Partisinden istifa haberlerine sert tepki

DEVA Partisi Mardin İl başkanlığı, “Kendilerine DEVA Partisinde üst düzey İstifa ” başlığıyla bir yerel medyada yayınlanan habere tepki gösterdi. Haberin gerçeği yansıtmadığını belirten il başkanı Kadir Kerimoğlu, kamuoyuna servis edilen bu haber, gazeteciliğin ilkeli haber anlayışı olgusunu bizim nazarımızda zedelemiştir ifadelerini kullandı.
  • 29.09.2023 21:16
Deva Partisinden istifa haberlerine sert tepki

İl Başkanlığından kamuoyuna yapılan açıklamada; “Değerli basın mensubu arkadaşlar.
Bazı haber sitelerinde yapılan deva partisinden istifa haberi ile ilgili Sizlere düzeltme. Adına açıklama yapma gereği duydum. İsmi geçen jindar Üşenmez arkadaşımız bir önceki yönetim de il başkan yardımcısı idi benim il başkanı olduğum yönetim ile alakası yoktur.
Eski il başkanımız Mesut Aydoğan başkanlığındaki yönetimimiz 08/07 2023 tarihinde genel başkan ve genel merkez yönetim kararı ile fesh edilmiştir. Haberde bahsedilen şekilde bir istifa durumu söz konusu değildir. Kendisi görevden alınmış ancak haberi yoktur. Muhataplarından bilgi almadan, duygusal dürtülerle yapılarak kamuoyuna servis edilen bu haber, gerçeği yansıtmamaktadır. Önce “insan” diyerek yola çıkan ve yüklendiği siyasi misyonunun bilincinde olan bir parti ve yönetimi kurulu üyeleri olarak mevcut sorunlara ne gibi çözümler getirebileceğimizin derdi ve üzüntüsü içerisindeyiz. Bu çerçeve doğrultusunda da yetkin ekibimizle, doğru politikalar üretmek adına çalışmaya devam edeceğiz. Siz değerli basın mensubu arkadaşlarımın bilgisine arz ederim."

Yorum Yaz