Dargeçit Belediye Başkanlığı görevini 1994-1999 yılları arasında yürüten Mehmet Tevfik Vural, bugün öğle saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.
Aniden rahatsızlanarak Dargeçit Devlet Hastanesine kaldırılan Mehmet Tevfik Vural, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. İçişleri Bakanlığınca, Dargeçit Belediyesine kayyum görevlendirildiği dönemde KHK ile Dargeçit Belediyesine Başkan Yardımcısı olarak atanan Mehmet Tevfik Vural, 14 Ocak 1985'te Kılavuz köyü çıkışında terör örgütü PKK tarafından aracı çapraz ateşe tutularak, 8 aylık hamile eşi ve 3 yaşındaki kızını kaybetmişti. Vural, aynı saldırıda kendisi de yaralanmış, vücuduna isabet eden mermilerden dolayı üzün süre tedavi görmüş ve sağlığına kavuşmuş idi.
Dargeçit Belediyesi'nde görevlendirilen kayyum döneminde belediye başkan yardımcılığı görevini de yürüten Başkan Vural, 2019 mahalli idareler yerel seçimlerinde AK Parti’den belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu.
Mardin Life Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, geride kalan ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz..
Yorumlar
0 yorum