matesis
dedas

Gelecek Partisinden Gazetemize ziyaret

Gelecek Partisi Mardin İl Başkanı Cesur Yücedağ ve beraberindeki heyetle birlikte gazetemizi ziyaret etti.
  • 01.10.2020 10:11
Gelecek Partisinden Gazetemize ziyaret

Eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’nin Mardin İl Başkanlığına atanan Cesur Yücedağ, gazetemiz haber merkezini ziyaret ederek Mardin Life Gazetesi Genel yayın yönetmeni Nezir Güneş ile bir araya geldi.

Gazetemiz Yayın Yönetmeni Güneş'e Mardin için hedeflerini anlatan Gelecek Partisi İl Başkanı Yücedağ, farklı bir siyaset kültür anlayışı ile yola çıktıklarını dikkat çekti.

Mardin'de görev yapan siyasilerin ayrıştırıcı sözleri ve yüksek perdeden konuşmaları halk tarafından rağbet görmediğini tam tersine de tepki çektiğini işaret eden Yücedağ, Mardin'de gençlerin artık işsizlikten bunalıma düştüklerini ifade etti.

Kangrenleşen sorunlara çözüm için yola çıktıklarını anlatan Yücedağ, "Halkın içerisindeyiz. Alnımız ak bir şekilde geziyor vatandaşlarımızı dinliyoruz. İnsanlar parti gözetmeksizin mevcut siyasilerle bu işin yürümediğini ifade ediyor ve partimizi umut olarak görüyorlar. Bizlerde bu amaç uğruna yollara düştük. Partimize her siyasi görüşten vatandaşlar katılım sağlıyor. Bu anlamda Gelecek Partisi olarak partimiz vatandaşlarımızı bir potada buluşturan bir parti. Bu yolda bizler kişilerin siyasi görüşüne, etnik kökenine, zenginliğine, yokluğuna bakmaksızın önce ülkem anlayışı doğrultusunda hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızdan büyük teveccüh gören partimiz gerçek demokrasiyi önce parti içerisinde sonra toplum içerisinde sağlam bir yapıya kavuşturacak, milletimizin umudu noktasında vatandaşlarımızı ötekileştirmeksizin hizmete taliptir. Bunu halk görüyor ve ilk seçimde bu görüş sandıkta karşılığını bulacağına gönülden inanıyorum”ifade etti.

Son olarak ekonomi konusuna da değinen Yücedağ, Mardin durumunun ortada olduğunu ülkenin ekonomik olarak da zor günler geçirdiğinin altını çizdi.

Yorum Yaz