matesis
dedas

HDP'li Sancar’dan depremzedelere: Yaraları birlikte saracağız

Malatya’daki depremzedelerle buluşan HDP Eş Genel Başkanı ve Mardin Milletvekili Mithat Sancar, “Yaraları birlikte saracağız'dedi.
  • 24.02.2023 14:15
HDP'li Sancar’dan depremzedelere: Yaraları birlikte saracağız

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Pazarcık merkezli depremden etkilenen Malatya'da, depremzedelerle bir araya geldi. Evlerini terk etmek zorunda kalan vatandaşlarla görüşen Sancar, depremzedelere başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Sancar’a, HDP milletvekilleri Ayşe Sürücü, Hasan Özgüneş ve Murat Çepni’nin yanı sıra parti yöneticileri eşlik etti.

Sancar, ilk olarak Çavuşoğlu Mahallesi’ndeki enkaz ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sancar ve beraberindeki heyet, daha sonra Şeyhbayram Mahallesi’nde bulunan Uğur Böceği Parkı’ndaki sosyal tesiste kalan depremzedelerle görüştü. 

Geçmiş olsun dileklerini ileten Sancar, “Kriz masamızı kurduk, yardımları sizlere ulaştıracağız. Gönüllü ekiplerimiz sahada. Tüm eksiklerinizi karşılayacağız. Yaralarınızı birlikte saracağız, iktidarın başka planları var” diye belirtti.

‘YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ’

Akçadağ ilçesinde de depremzedelerle görüşen Sancar, Ören Cemevi’nde kurulan yardım deposunu ziyaret ederek, eksiklikler ve işleyiş hakkında bilgi aldıktan sonra cemevi bahçesinde gönüllülerle birlikte depremzedelere yemek dağıttı. Daha sonra Doğanşehir ilçesinde kurulan çadır kentteki depremzedelerle görüşen Sancar, “Yaraları hep birlikte saracağız ve eksikleriniz en kısa sürede temin edilecektir” dedi.

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz