tatlidede

İletmiş, Adaylarımızla birlikte iddialıyız!

Saadet Partisi Mardin İl Başkanı Ahmet İletmiş, partisine mensup belediye başkan adaylarıyla birlikte Mardin Gazeteciler Ve Yazarlar Cemiyeti Başkanlığı ile Mardin Life Gazetesini ziyaret etti.
  • 22.01.2019 21:06
İletmiş, Adaylarımızla birlikte iddialıyız!

Saadet Parti Mardin İl Başkanı Ahmet İletmiş ile adaylıkları açıklanan SP Yeşilli Belediye Başkan Adayı Enver Sağlam ile Ömerli Belediye Başkan Adayı Servet Cemiloğlu, SP İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet İmamoğlu, Basri Durmaz ve Şehmuz Başaran ile birlikte Mardin Life Gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında aday belirleme çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet İletmiş, 31 Mart'ta yapılacak belediye seçimleri için şuana kadar üç ilçede adaylarını tespit ederek, kamuoyuyla paylaştıklarını, diğer adayların da önümüzdeki günlerde belirlenerek genel merkez tarafından duyurulacağını söyledi.

"MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ"

Ömerli ve Yeşilli'de daha önce adı geçen ilçelerde belediye başkanlığı görevini başarıyla yerini getirmiş olan iki önemli isimle seçimlere gireceklerini kaydeden İletmiş, "Yeşilli'de Enver Sağlam başkanımızla seçimlerde iddialıyız. Yeşilli ilçemiz için soyadıyla müsemma sağlam bir başkan adayımız var. Ömerli'de de tıpkı Yeşilli gibi daha önce bu görevi yerine getirmiş olan tecrübeli adayımız Servet Cemiloğlu başkanımızla inşallah seçimleri kazanacağız. Dargeçit'te İdris Yücel kardeşimizle seçimlere giriyoruz. Resmen açıklanmış adaylarımızla birlikte; 'Çare var, Çare Saadet Partisi adaylarıdır' diyoruz. Saadet Partisi elhamdulillah tüm teşkilatlarıyla dimdik ayakta tüm ilçelerde de açıklanacak adaylarla da birlikte 31 Mart belediye seçimlerinden başarıyla çıkacak ve Milli görüş belediyeciliğini halka en yakın hizmet birimi olduğunu bir kez daha gösterecektir." diye konuştu.

İLETMİŞ: MARDİN LİFE'IN TARAFSIZLIĞINA GÜVENİYORUZ

Partisine mensup belediye başkan adaylarıyla ilk ziyaretlerini Mardin Life Gazetesine gerçekleştirdiklerinin altını çizen İl Başkanı İletmiş, "Adaylarımızla birlikte Mardin'imizin gündemine ışık tutan ve tarafsızlığına güvendiğimiz Mardin Life Gazetesine özellikle yapmak istedik. Gazetenize bugüne kadar gönderdiğimiz bütün haberlerimizin, yaptığımız bütün çalışmalarımızın doğru bir şekilde kamuoyuyla paylaşılması bizleri mutlu ediyor. Mardin Life Gazetesi, Mardin'de basın camiasına getirdiği yeniliklerle birlikte güçlü olanın değil, haklı olanın sesi olmayı başarmış bir gazetedir. Bu duruşunuzdan dolayı da sizleri tebrik ediyoruz, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz" dedi.

Yorum Yaz