matesis
dedas

Mardinli Siyasetçilerden Teşekkür Mesajı

Mardin'deki siyasi parti temsilcileri ve adayları seçim süreciyle ilgili teşekkür mesajları yayımladılar.
  • 03.04.2024 11:34
Mardinli Siyasetçilerden Teşekkür Mesajı

İYİ Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Akar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"31 Mart 2024 Mahalli seçim sonuçlarının ülkemize ve Mardin’imize hayırlı olmasını Yüce Allah’tan dilerim. Seçim ve Adaylık Sürecinde bize güvenen Genel Başkanımız sayın Meral Akşener Başta olmak üzere seçim kampanyası boyunca desteğini esirgemeyen il ve ilçe Teşkilatlarımıza üye ve sandık kurularımızda görev alan temsilcilerimize dostlarımıza hemşerilerime ve aileme bize oy veren vermeyen tüm Mardinli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Seçimler Demokratik bir zeminde tecelli etmeli sandıklara Müdahale edilmeden milletimizin iradesi her türlü tartışmanın dışında kalacak şekilde seçimler tamamlanmalıdır. Bu nedenle Mardin'de Mevkidaşlarım olan sayın Büyükşehir belediye başkan adayların tamamına ve seçimi kazanan Dem Parti adayı sn Ahmet Türk’ü tebrik ediyorum.Siyasi ve içtimai hayatımda Şimdiye kadar olduğu gibi bundan böyle de ülkemin ve milletimin yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceğim. 

 

DEM Parti Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Ahmet Türk ve Devrim Demir'in mesajı, 

31 Mart günü gerçekleştirilen yerel seçimlerde; kendi imkanlarıyla yüzlerce kilometre uzaklardan gelerek oyunu kullanan, demokratik hakkını sonuna kadar savunan ve değerlerine sahip çıkan, her türlü hile ve oy taşımaya karşı tedbirleri elden bırakmayarak son derece duyarlı ve iradesine sahip çıkan, seçim öncesi ve esnasında bizleri destekleyen değerli yoldaşlarımıza ve parti çalışanlarımıza, özgür basın emekçilerine ve bu seçimde emeği geçen halkımıza teşekkür ediyoruz.

Birbirinden farklı dinleri, dilleri, etnik yapıları olan Mardin'in kadim halkları, bizleri bağrınıza bastınız ve seçimlerden büyük bir zaferle çıktınız. Bu zafer iradesi gasp edilen halkın zaferidir. Mardin’in bereketli topraklarını, doğasını, kültürünü, dillerini talan eden kayyım politikasına bir kez daha geçit vermediniz. Bu onurlu ve dik duruşunuzdan ötürü bir kez daha teşekkür ederiz.

 

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Erin, ise mesajında rakibi Ahmet Türk'ü seçimdeki başarısı için tebrik ederek, Mardin için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Erin, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

"31 Mart yerel seçim sonuçlarının ülkemize ve Mardin’imize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Bu süreçte bize güvenen Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ederken, seçim kampanyası boyunca desteğini esirgemeyen tüm dost ve hemşerilerime de çok teşekkür ediyorum.
Demokratik bir zeminde tecelli eden milletimizin iradesi her türlü tartışmanın dışındadır. Bu vesileyle seçimi kazanan Dem Parti adayı sn. Ahmet Türk’ü tebrik ediyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan böyle de ülkemin ve milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğim.

HÜDA PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Çevik, mesajında şunları kaydetti: 

Hizmet ve Adaletten yana reylerini kullanıp 31 Mart 2024 seçimlerinde bizleri tercih eden, Değerli Akraba, Dost, Tanıdık, Arkadaş, Mardin’li Kardeşlerim Hemşehrilerim; Mardin ve 10 İlçemize hizmet için gayretle cehd ederek çalışan İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkan Adaylarımız, İl ve ilçe İdare Kurullarımız, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Tüm üye ve gönüllülerimize teşekkür ederim.

Editör: Beşir Şavur

Yorum Yaz