MHP’den Mardin’de sürpriz karar! Şartlı destek verecek!
Cumhur ittifakı içinde olan MHP Genel Merkezinin Mardin Büyükşehir belediye başkanı adayı çıkarmama kararından sonra MHP il Başkanı Ferhan Bozkuş da yaptığı açıklama ile Midyat ilçesinde Veysi Şahin’i destekleme kararı aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Midyat İlçe Başkanlığı’nın yeni hizmet binasının açılışı bugün düzenlenen törenle, dualarla gerçekleşti.
Açılışa MHP İl Başkanı Ferhan Bozkuş ve ilçe başkanları, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, 23. Dönem Ak Parti Milletvekili Nihat Eri, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Aslan Kırtay, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcıları, Midyat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Selim Yıldız, Türk Diyanet Sen Başkanı Mehmet Şefik Şahin ve çok sayıda partili katıldı.
Açılışta bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Ferhan Bozkuş, Midyat ilçesinde Veysi Şahin’i destekleme kararı aldıklarını söyledi.
Mardin'in 10 ilçesinde sadece Midyat ilçesinde mevcut belediye başkanı aday olması halinde destek vereceklerini dikkat çeken Bozkuş şunları söyledi:
"Siyasi parti başkanları aramızda, sendika başkanı aramızda ilçe başkanlarımız kadın kolları başkanımız ilçe teşkilatımız Midyat hemşehrilerimiz ve hazirun bugün milliyetçi hareket partisinin Midyat ilçe teşkilat binasının açmak üzere buradayız. Teşkilatımıza teşrif eden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, hepinizi ayrı ayrı saygıyla selamlıyorum. Değerli dava arkadaşlarım bugün burada açılışını yaptığımız ilçe başkanlığı malumunuz 3 aya yakın bir zaman içinde yerel yönetim seçimine gitmek üzereyiz. Bu açılışımız çok önemli burası daha önemlisi Midyat için çok önemli Midyat ilçesi. Bu ilçemizi mevcut belediye başkanı Veysi Şahin beyefendi çok hizmetleri olduğuna şahit olduk. Her ne kadar partimiz ayrı olsa da biz müteffik bir partiyiz. Eğer şayet Veysi Şahin lehine bir karar verirse biz Veysi Şahin'le kol kola bu ilçeyi kaptırmamak için tüm gücümüzü kullanacağımızı tüm Midyat halkı duymasını isterim. İlçe önemli, ilçeyi yöneten önemli benim değerli dostum bunu daha iyi yapacağına inanarak peşin desteğimi ilan ediyorum. Ama diğer 9 ilçe bu söz onlara ait değildir. Sadece Midyat ilçesi milliyetçi hareket parti ittifakına sonsuza kadar desteğimiz olacak. Ve Veysi Şahin'in yanında olacağımızı beyan ediyoruz."
Bozkuş, Cumhur İttifakı olarak AK Partinin adaylarıyla ilgili mevcut durumda 9 ilçeyi değil sadece Midyat'a eski milletvekili mevcut belediye Başkanı Veysi Şahin ile yol yürümeye devam edeceklerinin sözlerini ekledi.
Başkan Veysi Şahin, MHP il Başkanı Ferhan Bozkuş'a kendisini onure eden sözleri üzerine teşekkür ederek, "Çok değerli il başkanım ilçe başkanım siyasi partilerimizin değerli temsilcileri sendika başkanı değerli hazirun hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Bugün gerçekten güzel bir gün. Biraz önce de değerli başkanımın dediği gibi cumhur ittifakı olarak inşallah 31 Mart'ta hep beraber seçimlere gireceğiz. Diğer seçimlerde olduğu gibi biz il başkanımın ilçe teşkilatının her zaman desteğini gördük. Bugün burada da biraz önce söylemiş olduğu desteği için ben şahsım ve ailem adına hem il başkanıma ilçe teşkilatıma huzurunuzda teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum."dedi.
Editör: Mehmet Nezir Güneş
Ziyaretçi
25.12.2023 / 18:39KAÇ OYU VARKİ
Ziyaretçi
25.12.2023 / 12:28Onun söylemi ancak kendini bağlar.