matesis
dedas

MHP Milletvekili Adayı Oktay Şengül'den Bayram Mesajı

MHP Milletvekili adayı Oktay Şengül Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  • 20.04.2023 23:59
MHP Milletvekili Adayı Oktay Şengül'den Bayram Mesajı

MHP Milletvekili adayı Oktay Şengül, Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşların bayramını kutladığı bir mesaj yayımladı.

Milletvekili adayı Şengül mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Küslerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun. Bilhassa, Terörle Mücadelede sağladıkları üstün başarılarla yüce milletimizin göz bebeği olan Emniyet Teşkilâtımızın, Mehmetçiğimizin ve güvenlik korucularımızın, ailelerinden ve sevdiklerinden uzakta geçirdikleri Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor; sahip oldukları bu azim ve kararlılıkla, Türkiye Cumhuriyeti'nin bekasına yönelik her türlü iç ve dış tehdidi bertaraf edeceklerine yürekten inanıyorum. Tıpkı şehitlerimizin aziz hatıraları gibi, kendilerinin de yapmış oldukları fedakarlıklar ve hizmetler, Milletimizin sinesinde şeref nişanesi olarak ilelebet payidar kalacaktır. Allah yar ve yardımcıları olsun."dedi.

Şengül seçim çalışmalarına ilişkin yaptığı değerlendirmede ise, “Milliyetçi Ülkücü Hareketin bütün mensuplarını Cumhur ittifakına destek olmaya, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bizlere en çok ihtiyacı olduğu bu günlerde Hareketimizin Saygıdeğer Genel Başkanım Sayın Dr Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyin etrafında toplanmaya davet ediyorum. Gün birlik günüdür. Ayrılıkta azap birlikte hayır vardır. Hemşerilerimizin teveccühü Allah’ın da izniyle 14 Mayıs’ı zaferle geçeceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Nezir Güneş

Yorumlar

Image
Rojhat
21.04.2023 / 02:10

Meydanbaşı konuşması dinledim polislere sevgim artı. Başarılar dilerm belki oyumuda verirğim. Çok iyi bir insan polis. em bira ne dijmin in. Biz kardeşiz artık

Yorum Yaz