matesis
dedas

MHP’den gazetemize ziyaret

MHP Artuklu Merkez İlçe Başkanı Sadettin Ersöz ve bir grup partili ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek çalışanlarımızın 10 Ocak çalışanlar Gazeteciler Gününü kutladı.
  • 16.01.2020 18:01
MHP’den gazetemize ziyaret

Gazetemiz Yayın Editörü Velit Aok ile bir süre görüşen Ersöz gündemdeki konularla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Ersöz, parti olarak vatandaşların sorunları ile yakından ilgilendiklerini belirterek “Vatandaşımızı ziyaret ediyoruz. Sıkıntılarını dinleyip çözümü noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımızın partimize olan teveccühünün her geçen gün artması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.

MHP'nin ve ülkücü davanın ülkenin sigortası olduğunu belirten Ersöz, "Ölürsem şehit kalırsam gazi olurum diyen dünya milletleri arasında bizden başka bir millet yok. Ülkücüler olduktan sonra bu millete Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Ülkücüler bu milletin sigortasıdır. Artukluların bizi çok iyi tanıdığını ve daha çok destek vereceklerine inancım sonsuz. Bizim hiç bir zaman kişisel beklentimiz ve menfaatimiz olmadı ve olamaz da. Biz memleketimiz için her zaman varız. Genel merkezimiz bize çok güveniyor. Biz onların güvenini boşa çıkartmayız"ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz