Şahkulubey mesajında şunları ifade etti:
“Ülkemizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde büyük bir rol üstlenen Polisimiz, bu önemli görevi başarıyla yerine getirmektedir. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk, Emniyet mensuplarını "Cumhuriyetin ve kanunların düşmanlarına karşı bir kalkan" olarak nitelemiştir. Bu bilinçle gerektiğinde canını hiçe sayarak, fedakârca görev yapan Polisimiz, halkımızın gönlünde müstesna bir yer edinmiştir. Bilim ve teknolojiyi yakından takip ederek uygulamalarında kullanan teşkilatınız, gelişmeler karşısında sürekli kendini yenileyerek, suçla mücadelede daha etkin bir konuma ulaşmış, uluslararası arenada da saygın bir konuma gelmiştir. Mardin’imizin bir güven ve huzur şehri olmasında mesai mefhumu gözetmeden görev alan Mardin Emniyet Teşkilatına teşekkürlerimi sunar, ülkemiz için canlarını seve seve feda eden şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anar, şahsınızda tüm Emniyet Teşkilatımızın Polis Haftasını kutlarım.”
Yorumlar
2 yorumSayın vekil bu mesajla il yönetiminin sosyal ilişkiler başkanlığıiçin göz kırpıyor.Zaten dört senedir onun ötesine gidemedi.<br>İnşallah yanılmayız.
GEÇMİŞTE YİNE URFADAN BİR MİLLET VEKİLİ BUNDAN ÖNCEKİ YASAMA DÖNEMİNDE HİÇ KONUŞMAMIŞ TAM MECLİS SÜRESİ BİTMEK ÜZEREYKEN BİR AN ELİNİ KALDIRMIŞ BUNA BAĞLI OLARAK HERKES HAYRETLER VE MERAK İÇENDE NE DİYECEĞİNİ MERAK ETMİŞİLER FAKAT SADECE BUNUNLA YETİNMİŞ ( PENCEREYİ KAPATIRMISINIZ HAVA SOĞUK OLDU ) İŞTE MARDİN MİLLETVEKİLİDE BU HAMLESİYLE HİÇ OLMAZSA KONUŞMUŞ OLUYOR VAY HALİMİZEEE BUNLARMI MEMLEKİMİ SAVUNUYOR NE KADAR KIT BİR SİYASET ANLAYIŞI İÇERSİNDEYİZ .