matesis
dedas

Miroğlu, İYİ Parti'nin Danışmanlığına Getirildi

Kısa süre önce İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in daveti üzerine İyi Parti’ye katılan bölgenin sevilen iş insanlarından Mıhallemi Miri Baver Miroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Genel Başkan Danışmanlığı görevine getirildi.
  • 03.12.2022 17:50
Miroğlu, İYİ Parti'nin Danışmanlığına Getirildi
İyi Parti’ye katılımı büyük ses getiren Baver Miroğlu’nun ilgili sayı ve konu başlığıyla İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından imzalanan görevlendirme yazısıyla parti içinde ki resmî görevleride başlamış oldu.
 
Bugüne kadar altı büyük şehirde kurmuş olduğu kendisine ait ekiplerle parti adına saha çalışması yürüttüğü belirtilen Baver Miroğlu’nun bundan sonraki süreçte çalışmalarına farklı İllerde yoğun bir şekilde devam edeceği öğrenildi.
 
İyi Parti’ye katılımı esnasında Meclis’te İyi Parti Grubunda yapmış olduğu konuşma bir hayli beğeni toplayan ve siyasetin gündemine oturan Miroğlu’nun İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Danışmanlığına getirilmesi Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlar arasında heyecan ve sevinç yarattı. 
 

Baver Miroğlu Kimdir?

 
 

Editör: Nezir Güneş

Yorumlar

Image
Zeynettin Büyük
03.12.2022 / 18:28

Ben her ne kadar şu an bölgede yaşamıyor olsam bile bir bölge insanıyim,bölgenin sosyoloji yapısını iyi bilirim,<br>Miroğlu soyadının iddia

Yorum Yaz