matesis
dedas

Nezir Çelik, başvuru dosyasını teslim etti

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinden istifa ederek AK Parti'den aday adaylığını açıklayan Nezir Çelik, bugün başvuru dilekçesini AK Parti Başkanlığına teslim etti.
  • 12.03.2011 20:12
Nezir Çelik, başvuru dosyasını teslim etti

Nezir Çelik, parti binasında İl başkanı Lokman Sinanoğlu'nu ziyaret edertek kendisine aday adaylığı başvuru dosyasını verdi.

Resmi görevleri yanında hiçbir zaman toplumun sosyal yanından da uzak kalmadığını dikkat çeken Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada,

Nezir Çelik, başvuru dosyasını İl Başkanı Sinanoğlu'na teslim ederken kendisine AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi olan eşi Nurcan Çelik ve kardeşi olan Kotek Mahalle muhtarı olan Mehmet Çelik eşlik etti.

Nezir Çelik Kimdir? 

 

“Ben çalışma hayatımda ve sivil toplum kuruluşlarında edindiğim bilgi ve tecrübeleri siyasi alanda da halkımızın hizmetine sunmak için aday adayı oldum. Çok şükür ki rabbim bizi çalışma hayatımızda insanlarımıza hizmet edecek imkânlar verdi, gerek köy hizmetleri döneminde gerekse il özel idareleri döneminde insanların yaşadığı her yerde olması gereken su ve yol yaptık. Teknik eleman olarak çalıştığım dönemde ve idareci olarak çalıştığımız dönemde her zaman insanımıza nasıl daha iyi ve kaliteli hizmet sunarız diye çabaladık. Bazen insanların sevincine ortak olduk yılarca göleten yağmur suyu içen insanlarımızın sağlıklı ve temiz suya kavuştuklarında sevinç gözyaşlarına ortak olduk. Ya da kışın çamurdan yolu ulaşıma kapanan köy yolarının asfaltlamasına sevinçlerine halay çekerek eşlik ettik. Yaptığımız tüm bu hizmetleri bir görevimiz olmakla beraber Rabbimiz bizi sevabından mahrum etmesin diye ibadet niyetiyle ve talebiyle yaptık. Resmi görevimizin yanında hiçbir zaman toplumun sosyal yanından da uzak kalmadık. Rahmetli Mehmet Akif İnan hocamın talebiyle Mardin de Üç beş kişiyle kurduğumuz Memur-Sen konfederasyonu ve bağlı sendikalarının bugün Mardin de en büyük sivil tolum örgütü olmasının sevinç ve gurunu yaşıyoruz. Her zaman halkımızın haklı taleplerini STK kanalıyla dile getirme çabası içinde olduk. Az önce söylediğim gibi budan sonra siyasi kulvar da tecrübelerimle halkımıza hizmet etmeyi arzuluyorum inşallah Rabbim bu hizmeti bizlere nasip eder.”şeklinde konuştu.

Yorum Yaz