matesis
dedas

Seylan Mungan Ak Partiden aday adayı oldu

Ak Partiden aday adayı olan ÇATOM eski Koordinatörü Seylan Mungan, Bölgede yaşayan farklı din ve etnik grupların varlığı ülkemizin çeşitliliği ve zenginliği olduğunu belirterek bu zenginliği dünyaya tanıtmak için bir Mardin’li olarak üzerime düşen görevi yerine getirmek için canla başla çalışacağını söyledi.
  • 16.03.2011 13:43
Seylan Mungan Ak Partiden aday adayı oldu

Ak Partiden aday adayı olan ÇATOM eski Koordinatörü  Seylan Mungan, Bölgede yaşayan farklı din ve etnik grupların varlığı ülkemizin çeşitliliği ve zenginliği olduğunu belirterek bu zenginliği dünyaya tanıtmak için bir Mardin’li olarak üzerime düşen görevi yerine getirmek için canla başla çalışacağını söyledi.

 13 yıldır sivil toplum alanında; gençler, kadınlar, çocuklar ve turizm konusunda Mardin'de birçok çalışma içerisinde bulunduğunu hatırlatan Mungan "Bu alanlar ve değinemediğim diğer alanlardaki sorunların çözümü için çalışmalarımı bir üst düzeye taşımaya ve kentimi Mecliste temsil etmeye niyetlendim. Bölgede yaşayan farklı din ve etnik grupların varlığı ülkemizin çeşitliliği ve zenginliğidir.Demokrasi ve özgürlük, ancak ve ancak hoşgörünün tesis edildiği yerlerde gelişebilir.Bu nedenle farklılıklarımızdan çok, benzerliklerimizin vurgulanmasını gerektiğine inanıyorum. Bu konuya ilişkin Ak Partinin zaten bir çözüm modeli  mevcut ve bu modele katkı sağlama arzusu içerisindeyim.

Bölgenin sorunlarını çözme noktasında iradesini ortaya koyan, sosyal devlet olma yolunda kararlığını gösteren, demokrasinin gelişmesi konusunda somut adımlar atan, sosyal ve ekonomik politikalarıyla  ülkemizi gelişmiş ülkelerle rekabet edebilecek duruma getiren AK Parti ile Mecliste Mardin'in sesi olmak istiyorum.  “dedi

KADİR ÜRÜNDÜ

Yorum Yaz