Tat Aşiretinden Abdulkerim Adam'a büyük destek!
Yerel seçimler öncesi siyasi partilerin belediye başkan adayları seçim çalışmalarına hız verdi. CHP Artuklu Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Adam seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Gökçe Mahallesinde sevgi gösterileri ile karşılandı.

Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı Gökçe mahallesinde ikamet eden Çelik, Erboğan, Karakuş, Yıldırım ve Çeçen ailelerinden CHP Artuklu Başkan Adayı Abdülkerim Adam'a destek sözü verdi.
COŞKULU KARŞILAMA
Adam'ı mahallerine davet eden mahallenin önde gelen aileleri Abdülkerim Adam'ı coşkuyla karşıladı.
BİN 500 KİŞİLİK KATILIM
Mahallenin girişine CHP bayrakları ve Abdülkerim Adam'ın posterini asan kalabalık bin 500 kişilik katılımla İl Başkanı Mahmut Duyan'ın rozet takmasıyla beraber Cumhuriyet Halk Partisi'ne katıldı.
DESTEĞİMİZ ABDULKERİM ADAM'A
Bu gönderiyi Instagram'da gör
Topluluk adına açıklama yapan Abdüllatif Çelik "Biz Gökçe Mahallesi'nde yaşayan aileler olarak yıllardır mahallemizde istediğimiz hizmeti göremedik. Sayın Abdülkerim Adam'ın Yalım Belediye Başkanı iken yaptıkları ortadadır. Şu an Yalım'a şehir havası katan isimdir. Biz de mevcut adaylar içinde hem tecrübesi olsun hem kişiliği olsun bize en iyi hizmeti getirecek kişinin Abdülkerim Adam olduğunun kanaatine vardık. Ben ve benle beraber sayısı 1500'ü bulan ailelerimizle birlikte 31 Mart seçimlerinde sayın Adam'ı destekleyeceğiz" dedi.
GÖKÇE HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALAMAMIŞ
Partiye yeni katılım sağlayan vatandaşları tek tek tebrik eden Abdülkerim Adam ise beldenin hak ettiği hizmetin kendi belediye başkanlığı zamanında geleceğini söyledi.
Birçok ilçeyi geride burakan bir nüfusa sahip olmasına rağmen Gökçe'nin çözüm bekleyen birçok sorunu olduğuna vurgu yapan Adam, "Gökçe halkı yıllardır hakettiği hizmeti alamamıştır. Biz de Gökçe mahallesine hakettiği hizmeti götüreceğimize söz verdik. Sağolsun bu büyük kitle de bize inandı. Ve bizde bu inanci asla boşa çıkarmıyacagiz. Yakın zamanda şahsıma destek amaçlı geniş çaplı baya katılımlar olacaktır. Aldığımız sözler var. Bunları da siz değerli basın mensupları ve halkımızla paylaşacağız"dedi.
BİRER BİR SOHBET ETTİ
Katılım sonunda Abdulkerim Adam, İl Başkanı Mahmut Duyan, Büyükşehir Adayı Ömer Durak ve beraberindekiler burada toplanan vatandaşlarla sohbet ederek destek istedi.








Editör: Mehmet Nezir Güneş