Midyat'a Engelsiz Yaşam Merkezi
AİLE ve Sosyal Politiklar Bakanlığı tarafından,Midyat İlçesi'ne, engelli ve kimsesiz çocukların yaşam kalitesinin arttırılması amacıyla 'Engelsiz Yaşam Merkezi' yapılıyor.
Midyat Engelliler Derneği Başkanı Abdulhakim Yıldız da, engelliliğin toplumun bir gerçeği olduğunun unutmaması gerektiğini vurgulayarak şöyle konuştu:
"Devletimizin gücü, bu alanda yetişmiş uzmanlarımız ve yeni fiziki mekanlarla engellerin en az seviyeye indirilmeye çalışılması önemlidir. Başımıza ne gelirse, zor günlerimizde bize destek verenlerin olacağını bilmemiz, sorunlarımız için başvuracağımız kurumların olduğunu bilmemiz bizi rahatlatır, güven verir. Bu çalışmaya destek verenlere ve yapılmasında katkısı olanlara teşekkür ediyoruz."
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
0 yorum