Yaman, 14 Mart'ı konutta ağırladığı doktorlarla kutladı
Mardin Valisi Mustafa yaman'ın eşi Gülseren Yaman, Valilik Konutunda her hafta sonu düzenli olarak gerçekleştirilen kahvaltılı buluşmada 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Mardin'de görev yapan doktorlarla bir araya gelindi.
14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği davette katılan doktorları konağın kapısında karşılayan Mardin Büyükşehir Belediye Başkan vekili-Mardin Valisi Mustafa Yaman'ın eşi Gülseren Yaman, davete katılanların şahsında sağlık alanında çalışan bütün çalışanların gününü kutladı, çalışmalarında başarılar diledi.
Sıcak bir sohbet eşliğinde devam eden etkinlikte Mardin'de sunulan sağlık hizmetleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu, bazı hekimler yaşadıkları unutamadıkları anılarını katılımcılarla paylaştılar.
Kahvaltıda hazır bulunan TBMM İdare Amiri AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, düzenlenen anlamlı etkinlik için Hanımefendi Gülseren Yaman'a teşekkür ederek, "İnsanla uğraşıp insanı yaşatmayı, acısını azaltmayı, derdine derman olmayı, mesleği olarak seçen doktorlarımızı, bu hizmetin sağlanmasında katkıları olmazsa olmaz olan tüm yardımcı sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
Mardin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz da, 14 Mart Tıp Bayramı'nın hemen öncesinde çok anlamlı bir organizasyonda bulunuyor olmanın heyecanını yaşadığını kaydederek, etkinliği himayelerinde düzenleyen Gülseren Yaman Hanımefendiye bütün meslektaşlarının şahsında teşekkür etti.
Yavuz, "Sağlıklı toplum olabilme yolunda var gücüyle çalışan, insanlığa nitelikli yaşam sunmayı amaç edinen hekimlerimizin ve sağlık hizmetlerinin her alanında fedakarca çalışan tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlar, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyor, sağlık başarı ve mutluluklar dilerim” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
0 yorum