diorex
Dedas

Yeni Diş Hekimi hasta kabulüne başladı

Dara Dent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde, göreve başlayan Diş Hekimi Lale İnci Kasap’ın hasta kabulüne başladığı bildirildi.

  • 14.08.2021 11:33
Yeni Diş Hekimi hasta kabulüne başladı

 

Dara Dent Yönetimi tarafından yapılan açıklamada; Mardinli vatandaşlara daha kaliteli sağlık hizmeti sunulması için yeni diş hekimleri ile çalışmaya başladıkları bildirildi.

Açıklamada; “Dara Dent'te göreve başlayan Diş Hekimi Lale İnci Kasap hasta kabulüne başlamıştır. Diş Hekimi Lale İnci Kasap İstanbul Okan Üniversite Diş Hekimliği Bölümünden mezun olmuş, ikinci görev yeri olan hekimize başarılar diler, hekimimize ve tüm hastalarımıza hayırlı olmasını temenni ederiz”ifadelerine yer verildi.

Dara Dent'te Diş Hekimi olarak göreve başlayan Lale İnci Kasap da yaptığı açıklamada, “Görev sürem boyunca tüm bilgi ve birikimimi Mardin ve bölge halkı ile polikliniğimize gelen tüm hastalarımız için kullanmaktan onur duyacağım. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

  Her geçen gün Dara Dent'in uzman kadrosunun güçlendiğini belirten Dara Dent kurucu ortaklarından Hüseyin Yıldırım da "Yeni görevine başlayan Diş Hekimimiz Lale İnci Kasap’a hayırlı olsun dileklerimizle görevinde başarılar diliyoruz. Diş polikliniğimizde görev yapan hekim sayımız yeni göreve başlayan hekimimizle birlikte 5 oldu. Ağız ve Diş Sağlığımız hizmete açıldığından bu yana gerek Mardin'e gerek bölgemize gerekse de ülkemizin dört bir yanından ilimize gelen tüm hastalarımıza hizmet vermeye devam etmeyiz.”

Diş Hekimi Lale İnci Kasap Kimdir?

 

Dara Dent İletişim Bilgileri

 Vali Ozan Cad. Teras 2 İş Merkezi No:5
Artuklu/MARDİN 0850 470 4747 
info@daradent.com.tr

İletişim Numaraları : 0850 470 4747

Yorum Yaz