matesis
dedas

2022 Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray başkan adayları belli oldu mu? Seçim tarihi ne zaman?

Galatasaray başkanlık seçimi tarihi geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Galatasaray Spor Kulübü resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada yeni seçim tarihi sarı kırmızılı taraftarlara duyuruldu. Başkan Burak Elmas liderliğindeki yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirmek için gün sayıyor. Peki, 2022 Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray başkan adayları belli oldu mu? Seçim tarihi ne zaman? İşte Galatasaray başkanlık adayları ve seçim tarihi 2022…
  • 20.05.2022 19:15
2022 Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray başkan adayları belli oldu mu? Seçim tarihi ne zaman?

Galatasaray başkanlık seçimi tarihi geçtiğimiz günlerde belli olmuştu.

Galatasaray Spor Kulübü resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada yeni seçim tarihi sarı kırmızılı taraftarlara duyuruldu.

Başkan Burak Elmas liderliğindeki yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirmek için gün sayıyor.

Peki, 2022 Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray başkan adayları belli oldu mu? Seçim tarihi ne zaman?

İşte Galatasaray başkanlık adayları ve seçim tarihi 2022…

GALATASARAY BAŞKANLIK SEÇİMİ NE ZAMAN?

Spor kulübünün resmi internet sitesinden yapılan Galatasaray başkanlık seçimi toplantı tarihi açıklaması şöyle:

"2 Mayıs 2022 (Bugün) yapılan Yönetim Kurulu toplantımızda alınan karar neticesinde, Kulübümüzün "OLAĞANÜSTÜ SEÇİM GENEL KURUL TOPLANTISI" 4 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 10.00'da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda, yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantı 11 Haziran 2022 günü aynı yer ve saatte yapılacaktır"

2022 GALATASARAY BAŞKAN ADAYLARI 

Galatasaray başkanlık seçiminde Ünal Aysal, Dursun Özbek, Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu ve Abdürrahim Albayrak gibi isimler konuşulurken geçtiğimiz günlerde Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'nun adaylıkları resmen açıklandı.

Galatasaray'da 11 Haziran'da gerçekleştirilecek kongre öncesinde Dursun Özbek ve Metin Öztürk, seçime tek liste girecek. Dursun Özbek seçime Metin Öztürk ile birlikte girme kararı aldı.

Galatasaray Divan Kurulu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 2022 Galatsaray başkanlık seçimine 2019 olağan mali genel kurulunda idari yönden ibra edilmeyen Mustafa Cengiz yönetiminde bulunan isimlerin giremeyeceği kararını aldı.

Böylece, Albayrak gibi isimler seçimde yer alamayacak.

Yorum Yaz