Averbek, Strançta rakip tanımıyor
Kızıltepe’nin başarılı satranççısı Necat Hüseyin Averbek katıldığı tüm turnuvalarda derece elde ederek büyük bir başarıya imza attı.
Başarılı Satranççı Necat Hüseyin Averbek son olarak katıldığı Şanlıurfa Satranç Temsilciliği ve Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün ortak hazırladığı 2015 Geleneksel İlgi Okulları Bahar Şenliği Satranç Turnuvasında farklı kategorilerde 162 sporcunun katıldığı turnuvada tüm maçları kazanan tek oyuncu olarak turnuvayı birinci tamamladı.
Başarılı öğrenci aynı zamanda bu yıl içerisinde Mardin İl Birinciliği Satranç Turnuvasında Mardin 1.si olarak katıldığı Türkiye Şampiyonasında, Kızıltepe Bireyler Arası Satranç Turnuvasında, Dilmen Bireyler Arası Satranç Turnuvalarında birinciliği elde ederken Mersin’de düzenlenen ve aralarında Milli Takım oyuncularının da bulunduğu turnuvada ise ikinci oldu. Averbek birincilik başarısı gösterdiği turnuvalarda tüm maçlarda yenilmeden tamamını kazandı.
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
0 yorum