Kızıltepe’de 'Sporla Bağımlılığa Son' Projesi
Kızıltepe'de, "Sporla Bağımlılığa Son" projesi kapsamındaki öğrencilere yönelik program düzenlendi.
Programda konuşan Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan, bu tür projelerin öğrencilere yeni olanakları, fırsatları sağlama konusunda son derece önemli olduğunu belirtti.
Güldoğan, şöyle konuştu:
"Bu ülkenin aydınlık geleceğinde sizler birer öğretmen olarak, doktor olarak, mühendis olarak müdür olarak, kaymakam olarak hakim savcı olarak belki bizlerden daha iyi fırsatları ve daha iyi günleri göreceksiniz buna inanıyorum. Fakat bunlar için bir şeyi muhakkak yapmak lazım oda ülkemizin kurucusu büyük Atatürk’ün ifade ettiği gibi çalışmak, çalışmak ve yine çalışmak, eğer çalışırsak bütün hedeflerimizi Allan’ın izni ile hal eder geçebiliriz."
Daha sonra, proje kapsamındaki 320 öğrenciye eşofman ve ayakkabı dağıtıldı.
Sosyal Destek Programı (SODES) Mardin Valiliği ile Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen projede, futbol, badminton, masa tenisi, atletizm, resim, ebru, basketbol ve voleybol olmak üzere 360 öğrenci yararlanıyor.
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
0 yorum