Mardinlilerden Milli Sporculara Destek
İzmir Mardinliler Federasyonu'nun (İMAF) desteklediği Basmaneli judocular Kosova'dan madalya ile döndü.
Madalya ile İzmir'e dönen sporcuları İMAF Yönetim Kurulu ve İMAF Gençlik Kolları ve aileleri Adnan Menderes Havaalanı'nda karşıladı. Burada sporcuları tek tek kutlayan İMAF Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak, gençlerle gurur duyduklarını söyledi. Irmak, aslında kamu kurumlarının, yerel yönetimlerin desteklemesi gereken bir alana el attıklarını kaydederek, “Biz federasyon olarak gençlerimiz, çocuklarımız için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Onların geleceği bizim için her şeyden önemli. Dilerim ki bu tür başarılar için yerel yönetimler daha duyarlı olur. Bu gençlerimiz için katkı koyan tüm hemşerilerimize, hayırsever dostlarımıza ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum” dedi.
ANTRENÖR TUNÇ, “ONLAR BİZİM GURURUMUZ”
Antrenör Münir Tunç da, Kosova Cumhuriyeti'nin başkenti Piriştine'deki turnuvayı çok önemsediklerinin altını çizerek, “Burada bazı sporcularımız ilk defa milli oldu. 16 madalya ile döndük. Bu başarı için öncelikle öğrencilerimi kutluyorum. Başarı için bizi destekleyen Mardinliler Federasyonu yönetimine, gençlik kollarına çok teşekkür ediyorum. İyi ki varlar ve bizim yanımızdalar” diye konuştu.
16 MADALYA İLE DÖNDÜLER
Turnuvadan madalya ile dönen judocular ve dereceleri de şunlar:
Minikler Bayanlarda Ebru Siyahkoç (32 kg) 1.'lik, İlknur Aras (44 kg) 1.'lik, Meral Sinçe (44 kg) 3.'lük, Kübra Çakır (40 kg) 3.'lük, Yağmur Betül Durmaz (44 kg) 3.'lük.
Yıldızlarda, Meltem Ayvaz (63 kg) 2.'lik, Yağmur Doğan (57 kg) 1.'lik. Zeynep Ekin (44 kg) 2.'lik.
Ümitlerde Alyena Kapan (70 kg) 2.'lik,
Minik Erkeklerde, Yusuf Işık (34 kg) 3.'lük, Musa Şimşek (42 kg) 1.'lik.
Yıldızlarda, Enes Furkan Mecit (60 kg) 2.'lik,
Ümitlerde, Selahattin Mecit (73 kg) 3.'lük, Salih Güneş (50 kg) 2.lik, Furkan Alptekin (60 kg) 3.'lük, Ahmet Yıldırım (artı 90) 1.'lik.
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
0 yorum