Namağlup olarak Türkiye finallerine katılacaklar
Noter Cevdet Altun İlkokulu, minik erkek ve minik kız basketbol takımları Bingöl’de yapılan basketbol bölge şampiyonasında bütün maçları kazanarak, şampiyon oldu.
Mardin’i Türkiye finallerinde en güzel şekilde temsil edeceklerini belirten Mardin Noter Cevdet İlköğretim Okulu Müdürü Murat Bağış, başarılarının tesadüf olmadığını söyledi. İl ve bölge turnuvalarında olduğu gibi Türkiye finallerine de ekip ruhu içerisinde hazırlandıklarını ifade eden Bağış, şunları söyledi:
"Ortak bir inanç ve kararlılıkla Mardin’i en başarılı şekilde temsil edeceğiz. Bütün sporcuları tebrik ediyorum. Türkiye finalleri yolunda hazırlık ve çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğiz."
DEVLET OKULU, TÜRKİYE REKORU KIRDI
Okulun Beden Eğitimi öğretmeni Ozan Emre Erdoğmuş ise Mardin Noter Cevdet Altun İlkokulu olarak, yıldız erkek, yıldız kız, minik erkek ve minik kız olmak üzere bütün kategorilerde yenilgisiz olarak il şampiyonu olduklarını ifade etti.
Erdoğmuş, yaptığı açıklamada, "Şu anda Türkiye rekoru kırdık. Bir okulun bütün kategorilerde il şampiyonu olması Türkiye'de bir ilktir. Bingöl’de yapılan bölge turnuvasında da aynı şekilde başarı elde ederek, Türkiye finallerine katılma hakkı elde ettik. Bu başarı Mardin halkının başarısıdır." diye konuştu.
Kaynak: Mardin Life
Yorumlar
2 yorumben de beden eğt.öğretmeniyim.ozan hocayı tebrik ediyorum. allah başarılarını daim etsin.
Ozan hocam mardin için büyük şans almadığı kupa kırmadığı rekor kalmadı seninle gurur duyuyoruz