Ateş Ailesi'nin acı kaybı
Kızıltepe'nin tanınmış ailelerinden Ateş Ailesine mensup, Metin Ateş'in kızı, Dilara Ateş, vefat etti.

Mardin Kızıltepe'nin tanınmış eşraflarından Ateş Ailesi'nin ileri gelenlerinden Makina Mühendisi Metin Ateş ile Emekli Öğretmen Dilek Ateş'in büyük kızı Dilara Ateş, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle vefat etti.
Metin ve Dilek Ateş çiftinin ilk çocuğu olan merhume Dilara Ateş, doğduğu günden beri yatağa bağlı olarak yaşıyordu. 23 yaşında hayata veda eden Dilara Ateş'in vefatı acılı anne ve babasını derinden üzdü.
Merhume Dilara Ateş'in cenazesi öğle namazına müteakip merkez camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Kızıltepe Şeyh Selim Mezarlığında defnedileceği öğrenildi.
Merhume için Kızıltepe Koçhisar Mahallesi Halit Öner taziye evinde taziye kurulacağı belirtildi.
Mardin Life Ailesi olarak Merhumeye Allah'tan rahmet, başta anne ve babası olmak üzere acılı ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.
Babası Metin : 05326969577
Amcası Tarık: 0543 7130830
Amcası Cavit:0532 2204393
Annesi Dilek: 0505 2373579
Editör: Kadir Üründü
Ziyaretçi
21.05.2025 / 14:46Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah, ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum, başınız sağolsun
Ziyaretçi FERİDUN AŞAR
21.05.2025 / 13:11ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN.AİLESİNE SABIRLAR DİLİYORUM.