diorex
Dedas

Ateş Ailesi'nin acı kaybı

Kızıltepe'nin tanınmış ailelerinden Ateş Ailesine mensup, Metin Ateş'in kızı, Dilara Ateş, vefat etti.

  • 21.05.2025 10:06
Ateş Ailesi'nin acı kaybı

Mardin Kızıltepe'nin tanınmış eşraflarından Ateş Ailesi'nin ileri gelenlerinden Makina Mühendisi Metin Ateş ile Emekli Öğretmen Dilek Ateş'in büyük kızı Dilara Ateş, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle vefat etti.

Metin ve Dilek Ateş çiftinin ilk çocuğu olan merhume Dilara Ateş, doğduğu günden beri yatağa bağlı olarak yaşıyordu. 23 yaşında hayata veda eden Dilara Ateş'in vefatı acılı anne ve babasını derinden üzdü. 

Merhume Dilara Ateş'in cenazesi öğle namazına müteakip merkez camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Kızıltepe Şeyh Selim Mezarlığında defnedileceği öğrenildi.

Merhume için Kızıltepe Koçhisar Mahallesi Halit Öner taziye evinde taziye kurulacağı belirtildi.

Mardin Life Ailesi olarak Merhumeye Allah'tan rahmet, başta anne ve babası olmak üzere acılı ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Babası Metin : 05326969577

Amcası Tarık: 0543 7130830

Amcası Cavit:0532 2204393

Annesi Dilek: 0505 2373579

Editör: Kadir Üründü

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
21.05.2025 / 14:46

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah, ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum, başınız sağolsun

Image
Ziyaretçi FERİDUN AŞAR
21.05.2025 / 13:11

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN.AİLESİNE SABIRLAR DİLİYORUM.

Yorum Yaz