tatlidede

Karaboğa Ailesi'nin acı kaybı

Mardin PTT Başmüdürü Abdulkadir Karaboğa'nın Annesi Besê Karaboğa (77), tedavi gördüğü hastanede vefat etti.
  • 21.01.2021 15:18
Karaboğa Ailesi'nin acı kaybı

Mardin PTT Başmüdürü Abdulkadir Karaboğa ile Kızıltepe'nin tanınmış eğitimcilerinden Ahmet Karaboğa'nın Anneleri Besê Karaboğa Gaziantep'te tedavi gördüğü özel bir hastanede yaşamını yitirdi.

Uzun süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tedavi olan Besê Karaboğa'ya bir süre önce Akciğer Kanseri tanısı konulmuş, Karaboğa çeşitli hastanelerde tedavi görerek amansız hastalıkla mücadele ederek yaşama tutunmaya çalışmıştı. Son günlerde rahatsızlığı nükseden ve sağlık durumu iyice kötülecen Bese Karaboğa, Gaziantep'teki özel bir hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavisine devam edilmişti. Besê Karaboğa, bu sabaha karşı yapılan bütün müdahelelere rağmen yaşam fonksyonlarını kaybederek hayata veda etti.

Merhume Karaboğa'nın cenazesi vefat ettiği hastaneden alınarak Kızıltepe'de Dora Köyü'nde bulunan aile kabristanında defnedildi.

Mardin Life Ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, Mardin PTT Başmüdürümüz Abdulkadir Karaboğa ile Ahmet Karaboğa hocamızın şahsında acılı aileye ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

İRTİBAT

Abdulkadir Karaboğa: 0 532 363 43 87

Ahmet Karaboğa: 0 507 768 17 80

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz