tatlidede
tatlidede

AK Parti Mardin milletvekilleri mazbatalarını aldı

Mardin’den AK Parti milletvekili seçilen Faruk Kılıç ile Muhammed Adak, mazbatalarını aldı.
  • 25.05.2023 16:06
AK Parti Mardin milletvekilleri mazbatalarını aldı

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti'den Mardin milletvekili seçilen Faruk Kılıç ve Muhammed Adak düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.


Mardin Adliyesine İl Başkanı Vahap Alma ve kalabalık bir grupla gelen AK Parti Mardin milletvekilleri Faruk Kılıç ve Muhammed Adak, mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz Malkoç’un elinden aldılar.


Milletvekili Kılıç ve Adak, mazbatalarını aldıktan sonra gazetecilere, kendisine destek olan herkese teşekkür ettiğini söyledi.


Kılıç, “Mardin’imizin gelişmesi ve yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için hep beraber gayretlerimizi sürdüreceğiz. Bütün teşkilatlarımıza, il ve ilçe başkanlarımıza, gençlik ve kadın kolları başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, muhtarlarımıza, STK temsilcilerine, milletvekillerimize ve her daim yanımızda olan halkımıza çok teşekkür ediyoruz. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri var. İnşallah çok daha güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ı seçerek sizleri de mecliste en güzel şekilde temsil edeceğiz. 28 Mayıs seçimleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz, sahada olmaya devam edeceğiz ve 28 Mayıs akşamında Mardin’den Sayın Cumhurbaşkanımıza çok güçlü bir ses vereceğiz.” dedi.

Editör: salih keskin

Yorumlar

Image
Mahşer günü
26.05.2023 / 22:37

Siz vekilliği hak etmediniz. Oyları çaldınız, çırptınız. Mardin Halkının sizden teşekkür beklediğinde hiç zannetmiyorum asıl sizden teşekkür bekleyenler Mardin valisi ve kaymakamları.

Yorum Yaz