diorex
Dedas

Mardin'de lastiklerine ateş edilerek durdurulan TIR'dan uyuşturucu ve sigara çıktı!

Mardin'in Artuklu ilçesinde, dün sürücüsü 'dur' ihtarına uymayınca lastiklerine ateş edilerek durdurulan TIR'dan 11 kilo esrar maddesi ve çok sayıda kaçak sigara paketi çıkarken, adliyeye sevk edilen sürücü ise tutuklandı.

  • 28.09.2023 15:14
Mardin'de lastiklerine ateş edilerek durdurulan TIR'dan uyuşturucu ve sigara çıktı!

 

Olay, dün öğle saatlerinde Artuklu ilçesi  Kızıltepe kavşağında meydana gelmişti.

Durumundan şüphelenilen ve Diyarbakır'dan takip altında olduğu öğrenilen 47 ACT 489 TIR, polisin TOKİ girişinde "dur" ihtarına uymaması üzerine Kızıltep kavşağında polisin ateş açması sonucu lastiği patlatılan araç orta refüje çıkarak durdurulabildi.

Lastiğinin patlatılması sonrası TIR birden fazla araca da çarptı. Bu nedenle meydana gelen kazalarda şans eseri kimseye bir şey olmazken, ortalık savaş alanına döndü. TIR sürücüsü ile birlikte üç kişi gözaltına alındı.

Olay sonrası gözaltına alınanlardan iki TIR şoförü tutuklanmak üzere adliyeye sevk edilirken diğer iki kişi ise serbst bırakılmıştı. TIR dorsesinde 11 kilo esrar maddesi ve çok sayıda kaçak sigara paketinin olduğu tespit edildi. Savcılık sorgusunun ardından TIR sürücüsü tutuklama istemiyle sulh ceza hâkimliğine sevk edildi. Hakimlik TIR sürücüsünün tutuklanmasına karar vererek cezaevine gönderdi.

Sürücünün uyuşturucu maddesi ve kaçak sigaralar Diyarbakır'dan yüklediği, yapılan ihbar üzerine Mardin girişinde durdurulmak istenmesi üzerine kaçmaya başladığı öğrenildi.

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
29.09.2023 / 09:41

nasıl bir takip ve nasıl bir müdahale?? tokide, hatta daha şehre daha girmeden gerekli önlemleri alma, aracı durdurma sonra şehrin merkezinde milletin içinde ateş ederek durdur. çok ciddi bir sorun var ortada. polisler böyle yaparak hem kendilerini hem de halkı tehlikeye atmışlardır.

Image
Ziyaretçi
28.09.2023 / 19:06

Bu nasıl habercilik sosyal medyada atılan başlık ile haberin başlığı alakasız clickbait yapacaksınız diye kandırmaya gerek yok

Image
Ziyaretçi
28.09.2023 / 18:22

Polis en iyisi olanı yapti

Image
Ziyaretçi
28.09.2023 / 15:36

Polis takip edecek uygun yerde lastiğine ateş edecek.. İnsanlar ölseydi bundan tır şoförünü sorumlu tutamazdiniz

Yorum Yaz