Büşra Çivicioğlu kimdir? Büşra Çivicioğlu kitapları ve sözleri
Türk Yazar Büşra Çivicioğlu hayatı araştırılıyor. Peki Büşra Çivicioğlu kimdir? Büşra Çivicioğlu aslen nerelidir? Büşra Çivicioğlu ne zaman, nerede doğdu? Büşra Çivicioğlu hayatta mı? İşte Büşra Çivicioğlu hayatı...

Doğum Tarihi: 20 Mayıs 1982
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Büşra Çivicioğlu kimdir?
Bir zamanlar beni Zeynep Azra olarak tanımış olsanız da gerçek adım Büşra Çivicioğlu
20/05/1982 Ankara doğumluyum.
Ankara'nın havasına suyuna aşıkken Antalya'da eşine aşık olup eş durumundan Antalya'lı olmuş bir varlığım.
Halen ve hali hazırda Antalya'da yaşıyorum. EFE , EGE vede EMRE isminde üç oğluşum var. Onlar benim göz bebeklerim.
Yaklaşık sekiz sene artistik buz pateni yaptım.Lisanslı olarak hentbol oynadım.Yaşadığım sakatlıklardan dolayı spor hayatım maalesef sona erdi.İyi bir sopranoyum ve şarkı söylemeye bayılıyorum.Asla vazgeçemeyeceklerimden birisi sanırım... Kendimi bir kaç cümleyle özetlemek istersem
Wattpad i kullananların yaş ortalaması göz önüne alınırsa otuzlu yaşlarında olan dinozor kişilik.
Yaşadığı olaylar ve tatmış olduğu acı tecrübelerden dolayı Hayatla dalga geçmeyi öğrenen kişi...
Aradığı aşkı bulmuş on iki senedir hayatının en güzel yıllarını yaşayan ve son nefesine kadar olan ömrünü hayatındaki dört erkeğe adayan kadın.
C.s.i ın tüm serilerini izleyen Supernatural i kaçırmayan Grey's Anatomy e takıntılı olan şahsiyet.
Hayvanlar için kendini paralayan, çocuklar için ölen kişi ve en önemlisi hala içindeki çocuktan vazgeçmemiş ben...
Profesyonel okuyucuyken hadi bende bir şeyler karalayayım diyerek yazmaya başlayan bir şizofrenim.
Büşra Çivicioğlu Kitapları - Eserleri
- Cebimdeki Gözyaşları
- Vasiyetname
- Aşk-ı Kıyamet
- Sil Baştan
Büşra Çivicioğlu Alıntıları - Sözleri
- "Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım!" (Aşk-ı Kıyamet)
- Türkiye'nin en zengin iş adamlarından biriydi ama parası bebeğini kurtaramamıştı... (Aşk-ı Kıyamet)
- Hayat böyle bir şey değil miydi? Ahı vardı. Vahı vardı. Keseri vardı. Sapı vardı... Yanlış yapılan hesap Bağdat'tan değil belki ama tevafuklar sonucu Rüya'dan dönmüştü. (Vasiyetname)
- "Tabii ki Allah'tan ümit kesilmez." (Aşk-ı Kıyamet)
- ... Bu yaşıma gelene kadar öyle çok yanmıştı ki canım, sanırım acıya karşı yüksek bir bağışıklık kazanmıştım. (Cebimdeki Gözyaşları)
- "Geçti!" dedi kadın yüzündeki sahte gülümsemeyle. Geçmişti... Ama tam yüreğinin ortasından delip geçmişti... (Vasiyetname)
- Ne kötüdür insanın aklıyla yüreği arasında çaresiz kalması. Ne kötüdür an kadar yakın, bir asır kadar uzak olması. Ve bilir misin? Ne acıdır insanin bildiğini anlatamaması... "Ben" deyip susması, "Sen" deyip ağlamaklı kalması... ~Nazım Hikmet RAN~ (Cebimdeki Gözyaşları)
- Bakın yanlış anlaşılma hakkında Hz. Mevlana ne demiş: "İnsanlar seni yanlış anladığında dert etme; duydukları senin sesin, fakat aklından geçirdikleri kendi düşünceleridir." (Cebimdeki Gözyaşları)
- "Seni seviyorum deli şey!" (Aşk-ı Kıyamet)
- Pişmanlık neydi? Kime göre neye göre pişmanlıktı? Bir kişinin pişmanlığı, diğer kişinin hayatının dönüm noktası olabilir miydi? (Vasiyetname)
- "Ben bu hayatta kaç kez öldüm öldüm dirildim biliyor musun sen?" (Aşk-ı Kıyamet)
- Hayallerin bittiği yerde gerçek başlar. (Vasiyetname)
- Öleceğiniz günü öğrenseniz ne yapardınız? Nekadar gününüz kaldığını, kalbinizin kaç kere daha atabileceğini ortalama alacağınız nefes sayısını... (Vasiyetname)
- O adam beni bilmediğim bir SAVAŞIN ortasına sokup, Düşmanlarıma da silahı kendisi verdi. "Bu savaştan sağ çıkarsan seni severim." dedi. Sağ çıktım! Sevmedi... ~Songül Ünsal~ (Cebimdeki Gözyaşları)
- "Sekiz yaşından beri her gün aynı kadına tekrar tekrar aşık olmak kolay değil. Beni sen çıldırttın!" (Aşk-ı Kıyamet)
- "Çevrende senden başka herkes haksız olacak, senin haklılığınsa mecbur gidecek çöpe..." (Sil Baştan)
- Gönül gördüğüne mi inanırdı yoksa görmek istediğine mi? (Vasiyetname)
- Yıllar sonra bir gün beni anarsan, Kulakların değil, kalbin çınlasın. Ardından bakıp da öylece kalan, Gözlerimde donmuş İki damlasın... (Cebimdeki Gözyaşları)
- Ölünceye kadar! Ölünceye kadar! (Aşk-ı Kıyamet)
- Hayat; şerefine kadeh kaldırdığın kişinin şerefsiz olduğunu bilememekmiş... (Vasiyetname)