tatlidede

Galatasaray'da hangi futbolcuların sözleşmesi bitiyor 2021?

Galatasaray'da hangi futbolcuların sözleşmesi bitiyor? Galatasaray'da Mayıs ayının sonunda sözleşmesi biten oyuncular kimler? Hangi oyuncular takımdan ayrılıyor 2021?
  • 17.05.2021 22:33
Galatasaray'da hangi futbolcuların sözleşmesi bitiyor 2021?

Süper Lig'de heyecan sona ererken Galatasaray'da çalkantılı bir süreç yaşanıyor. Başta teknik direktör Fatih Terim olmak üzere pek çok kritik oyuncunun sözleşmesi bu ayın sonunda sona eriyor. Peki Galatasaray'da sözleşmesi biten oyuncular kimler? Hangi futbolcuların sözleşmesi bitiyor?

Galatasaray'da Sözleşmesi Biten Oyuncular 2021

Galatasaray'da Mayıs ayının sonunda toplamda 8 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor. Sözleşmesi sona eren futbolcular ağırlıklı olarak Türk oyuncular. Galatasaray yönetiminin sözleşmesi sona eren oyunculardan yalnızca Halil İbrahim Dervişoğlu ile sözleşme uzatması bekleniyor.

Kiralık oyunculardan ise yalnızca Gedson Fernandes, Halil İbrahim Dervişoğlu ve Henry Onyekuru'nun takımda kalması sağlanacak. Kiralık oyuncular arasında yer alan Mostafa Mohamed'in ise 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Ayrıca teknik direktör Fatih Terim'in de Galatasaray'la olan sözleşmesi sona eriyor. Terim, Malatyaspor karşılaşmasından sonra oyuncularla vedalaşmış ve ertesi gün Bodrum'a tatil yapmaya gitmişti. Yönetimin Fatih Terim ile yeni sözleşme imzalayıp imzalamayacağı belirsizliğini koruyor. Üst üste geçen iki başarısız ve kupasız sezonun ardından yönetimin Fatih Terim ile sözleşme yenilemeye sıcak bakmadığı ancak taraftar baskısı sebebiyle Terim ile yola devam edilmesi bekleniyor.

  1. Ryan Donk
  2. Emre Akbaba
  3. Martin Linnes
  4. Ömer Bayram
  5. Emre Taşdemir
  6. Arda Turan
  7. Şener Özbayraklı

Galatasaray'daki Kiralık Oyuncular

  • Gedson Fernandes
  • Marcelo Saracchi
  • Henry Onyekuru
  • Halil Dervişoğlu
  • Etobo

Editör: Muhammed Gülhan

Yorum Yaz