diorex
life

188 ALO Cenaze Hattı hizmete başladı

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan ALO 188 Cenaze Hattı belediye filo-sundaki 10 araçla, kent genelinde ücretsiz hizmet vermeye başladı.

  • 30.12.2015 11:48
188 ALO Cenaze Hattı hizmete başladı
Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık işleri Daire Başkanlığının Mezarlıklar Şube Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ALO 188 Cenaze Hattı belediye filosundaki 10 araçla kent genelinde ücretsiz hizmet vermeye başladı.

Konuya ilişkin bilgi veren Sağlık İşleri Daire Başkanı Seyfettin Yavuz, birinci dereceden cenaze yakınlarının ALO 188 Cenaze Hattını aramalarının yeterli olacağını söyledi. Yavuz, belediye bünyesinde oluşturulan özel ekibin, cenazeyi evden alarak yıkama ve defin işlemlerini gerçekleştireceğini belirtti. Başta kent merkezi olmak üzere ilçelerde, köylerde ve şehirlerarasında 7 gün 24 saat yurttaşlara hizmet vereceklerini vurgulayan Yavuz, ‘’Cenazeler, yurttaşların evinden alınarak hastane, cami ve mezar-lıklara kadar yapılacak bütün cenaze işlemleri için herhangi bir ücret talep edilmeyecek ’’dedi.

Yorum Yaz