tatlidede

Ahmet Çalık babası kimdir? Ne iş yapıyor? Ahmet Çalık'ın ailesi

11 Ocak 2022 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden eski Galatasaraylı ve şimdiki Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık’ın hayatı araştırılıyor. Kullanıcılar Ahmet Çalık’ın annesi ve babasının kim olduğu ve kaç kardeşinin bulunduğu konusunda araştırmalar yapıyor.
  • 12.01.2022 00:49
Ahmet Çalık babası kimdir? Ne iş yapıyor? Ahmet Çalık'ın ailesi

Ahmet Yılmaz Çalık, çok erken bir şekilde aramızdan ayrıldı! Kasım 2015’te Milli formayı Fatih Terim’in elinden aldı. Ocak 2017’de Galatasaray forması giydiğinde halen çok gençti. Ekim 2020’de Konyaspor’un yolunu tutmuştu.

Ahmet Çalık’ın Galatasaray kariyeri: İlk resmi maçına Konyaspor deplasmanında çıkmıştı

Ahmet Çalık kariyerinde son olarak Konyaspor forması giymiştir

Ahmet Çalık Kimdir?

Ahmet Yılmaz Çalık (26 Şubat 1994; Yenimahalle, Ankara-11 Ocak 2022; Gölbaşı, Ankara) Stoper mevkisinde oynamış eski Türk millî futbolcuydu. Gençlerbirliği alt yapısında yetişti ve burada gösterdiği performansla Galatasaray tarafından 2.5 milyon euro karşılığında transfer edildi. Toplamda 36 kez formasını giydiği Galatasaray’da düzenli forma bulma şansı zorlaştı ve Ekim 2020’de Konyaspor’a transfer oldu.

Ahmet Çalık Annesi ve Babası Kimdir

2013 yılında TFF’nin resmi dergisine verdiği bir mülakatta Ahmet Çalık’ın annesinin aslen Ispartalı olan bir ev hanımı, babasının ise ise Ankara’da kireç imalatı yapan bir üretici olduğunu belirtmiştir.

Ahmet Çalık'ın Kardeşleri

11 Ocak 2022 tarihinde trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Ahmet Çalık’ın 32 yaşında bir abisi ve 16 yaşında bir kardeşi bulunuyordu.

Yorum Yaz