matesis
dedas

AK Parti Adayı Ensarioğlu'ndan Hüda Par ve Çözüm Süreci Açıklaması

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından hazırlanan ve çok sayıda Anadolu kanalının ortak canlı yayınıyla izleyicilerle buluşan “Anadolu Soruyor” programının konuğu AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Galip Ensarioğlu oldu.
  • 02.05.2023 14:10
AK Parti Adayı Ensarioğlu'ndan Hüda Par ve Çözüm Süreci Açıklaması

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından hazırlanan dernek başkanı Sinan Burhan moderatörlüğünde ve  gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Üründü'nün de gazeteci olarak katıldığı “Anadolu Soruyor” programının konuğu  AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Galip Ensarioğlu  oldu. Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Ensarioğlu, çözüm sürecinden Hüda Par'ın cumhur ittifakına destek vermesi kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Kürt Sorunun temelinde CHP zihniyetinin olduğuna dikkat çeken Ensarioğlu, "Türkiye'de demokrasinin önünü açan AK Parti,  yaptığı reformlar ve anayasal değişiklikler sayesinde Kürt sorunu ve farklı sorunların çözümü ile ilgili adımların atılmasına olanak sağladı.  Çözüm süreci dediğimiz süreç bugüne kadar hiçbir liderin cesaret edemedi çünkü çok riskli bir meseleydi ve Tayyip Erdoğan hatırlarsınız O gün o riski ben alırım yeter ki analar ağlamasın, yeter ki bu kan, şiddet ve gözyaşı dursun. Benim siyasi hayatıma mal olsa da baldıran zehir olursa içerim gibi ifadeler kullandı. Hepimiz barışçıl yollar neden denenmiyor diye soruyorduk? Bunu deneyen Sayın Erdoğan oldu."dedi.

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz