matesis
dedas

AK Partili Vekilden Memur-Sen'e Ziyaret

AK Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel, Eğitim Bir Sen Mardin 1 No’lu şube Başkanı Abdulselam Demir ile bir araya gelerek, çalışmalarında başarılar diledi.
  • 07.11.2022 17:51
AK Partili Vekilden Memur-Sen'e Ziyaret

AK Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel,  Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Mardin 1 No’lu şube Başkanı Abdulselam Demir'i sendika binasında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel, Mardin’deki ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Dinçel bu kapsamda, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrede başkanlığa seçilen, Eğitim Bir Sen Mardin 1 No’lu şube Başkanı Abdulselam Demir ve Memur-Sen yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette Milletvekili Dinçel'e, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Mardin 1 No’lu şube Başkanı Abdulselam Demir “Bizleri ziyaret eden Sayın Vekilimiz Şeyhmus Dinçel'e üyelerimiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bu anlamda eğitim alanı ile ilimizdeki yerel sorunları kendisine iletme fırsatı bulduk. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

AK Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel, Abdulselam Demir ve ekibini tebrik ederek; “Yönetim kuruluyla birlikte nice hayırlı çalışma gerçekleştirmelerini diliyorum” ifadesinde bulundu.

Ziyarette Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı sendikaların başkanları Diyanet-Sen Başkanı Abdulkadir Kurtuluş, Sağlık-Sen Başkanı Abdullah Saruhan, Büro-Memur-Sen Başkanı Ümit Unat, Bayındır-Memur-Sen Başkanı Abdussamet Yılmaz, Genç Memursen Başkanı Bilal Ocakhanoğlu, Emekli Memur-Sen Başkanı Salih Çalhan ile Eğitim-Bir-Sen İl yönetimi de hazır bulundu.

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz