tatlidede

Artukbey, deprem bölgesinde yürekleri ısıtıyor

Mardin'den kokusu dünyaya yayılan Artukbey Kahve, Depremin yaşandığı şehirlere yönlendirdiği mobil ekipleri ile depremzede vatandaşlara hem sıcak çorba, hem de kurtarma görevlerinde görev alan personele sıcak kahve ve çay ikramında bulunuyor.
  • 10.02.2023 18:33
Artukbey, deprem bölgesinde yürekleri ısıtıyor

Türkiye'de ve dünyanın farklı şehirlerinde 82 şubesi bulunan Artukbey Kahve, Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi merkez üssü olduğu depremin etkilendiği şehirlere yönlendirdiği mobil araçlarıyla; depremde görev yapan kurtarma ekipleri ile depremzedelere ikram stantları kurdu.

Kafein etkisi ve uyarıcı yönüyle AKUT Kurtarma Ekiplerinin yorucu çalışmaları sırasında içlerini ısıtacak sıcak kahve ikramında bulunan Artukbey Kahve, Depremzede vatandaşlara da çorba ve çeşitli sıcak ikramlarıyla da yüreklere dokundu.

"ARTUKBEY, YERLİ VE MİLLİ OLMANIN SORUMLULUĞUYLA DAVRANIYOR"

Artukbey Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Yertüm, Depremin yaşandığı andan itibaren Artukbey Kahve olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında deprem şehirlerine çeşitli ayni ve nakti yardımlarda bulunduklarını ancak bu yardımları yeterli görmedikleri için şirket bünyesinde bulunan 8 mobil aracı depremin yaşandığı şehirlere yönlendirerek, hem kurtarma ekiplerine hem de depremzedelere sıcak kahve ve çeşitli sıcak itramlarda bulunduklarını söyledi.

Artukbey Kahve olarak, yerli ve milli bir marka olmanın getirdiği sorumlulukla hareket ettiklerini kaydeden Yertüm, "Bizler millet olarak acı günde de mutlu günde de bir araya gelmeyi kültür edinmiş bir milletiz. Mutlu Günlerde mutluluğu pekiştirmek için bir araya geliriz; acı günde ise acıları paylaşarak azaltmak içinde bir araya geliriz. Bizim özelliğimiz budur. Türliye'nin 82 ayrı noktasına yayılmış bir firmanın getirdiği sorumlulukla yaşanan acıyla mücadele eden AKUT ve AFAD ekipleri başta olmak üzere depremzedelerimizi böylesine zor bir dönemde yalnız bırakmak olmazdı. Onlar nerede Artukbey olarak bizler de orda olacağız. Her hal ve şartta hep birlikte olacağız. Şimdi de bunu bu soğuk havada gerçekleştirmenin huzuru içerisindeyiz. Rabbim ülkemize ve milletimize böylesine büyük acıları bir daha yaşatmasın. Biz birlikte Türkiye'yiz. İnşallah öyle de olmaya devam edeceğiz" dedi.

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz